Fotki Mk2
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
To Ori kolor VW. Ostatnio w komisie, nieopodal mnie stał taki. Z przodu miał lekki dzwon, gdyż ma nie kompletny pakiet ospojlerowania firmy ABT. Mam jedno fatalne zdjęcie robione telefonem :Vytautas pisze:pradę mówiąc tego korou nie mogę w ogóle znaleźć w palecie vw, jestes pewien, że to ori z mk2
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 12:09 przez Danijel, łącznie zmieniany 1 raz.
czyli wyglądało by na to, że musiałby być to kolor:
nazwa: light auburn metallic
oznaczenie: LE1U
ale golfy w tym kolorze były produkowane tylko w usa w 1986r. więc patrząc na te fotki nie bardzo by się zgadzało...
nazwa: light auburn metallic
oznaczenie: LE1U
ale golfy w tym kolorze były produkowane tylko w usa w 1986r. więc patrząc na te fotki nie bardzo by się zgadzało...
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 15:16 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem. Dla mnie to ten sam kolor. Tyle ze ja zrobiłem fotke telefonem przy bardzo złej pogodzie. Po za tym na zdjeciach które umieścił GTiAdam, Golf tez jest pozbawiony wszelkich atrybutów US version. Zgadza sie za to szyba z żaglem no i w moim mniemaniu kolor.
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 15:29 przez Danijel, łącznie zmieniany 1 raz.
Danijel, oo dokładnie taki kolor jak byś mógł więcej fotek.
Duo, Też dziękuje
Duo, Też dziękuje
Moje mk2
viewtopic.php?f=87&t=531506" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=531506" onclick="window.open(this.href);return false;
- MarioVWGTI
- ------TDI-------
- Auto: Golf Mk7 variant
- Kontakt: