Mk2 na szerokich zderzakach czerwony
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Mk2 na szerokich zderzakach czerwony
Mam golfika 1.6 td nie jest on demonem predkosci ale kocham ten samochod ... mam czarne wnętrze i szerokie zderzaki , i wlasnie sie zastanwiam co malym kosztem przerobic by byl bardziej atrakcyjny xD chce kupic lapmy do tylu i przyciemnic szyby , nie wiem czy lepiej lustro weneckie czy na czarno ... i jakie lapmy dobrac , mysle o takich ( http://www.allegro.pl/item930205691_lam ... _w_wa.html ) ale nie widzialem jeszcze takich w czerwonym .
Z góry dziękuje .
Z góry dziękuje .
vwdiabel, heh... skoro lubisz swoje auto dlaczego chcesz mu zrobić krzywdę?
zostaw szyby w spokoju, a lampy tym bardziej (geylookom mówimy stanowcze nie). Zaraz Ci wrzuce pare konkretnych czerwonych mk2 na szerokim zderzaku aby zmobilizowało Cię to do robienia auta, a nie wieśniaczenia.
[ Dodano: 28 Lut 2010 16:36 ]
i pamiętaj że podstawą jest gleba i koło
a tu z kolei masz na wąskim zderzaku dla porównania:
zostaw szyby w spokoju, a lampy tym bardziej (geylookom mówimy stanowcze nie). Zaraz Ci wrzuce pare konkretnych czerwonych mk2 na szerokim zderzaku aby zmobilizowało Cię to do robienia auta, a nie wieśniaczenia.
[ Dodano: 28 Lut 2010 16:36 ]
i pamiętaj że podstawą jest gleba i koło
a tu z kolei masz na wąskim zderzaku dla porównania:
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 17:37 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.
...i będzie gitvwdiabel pisze: i jakie lapmy dobrac , mysle o takich ( http://www.allegro.pl/item930205691_lam ... _w_wa.html )
a tak poważnie to Vytautas dobrze pisze
ode mnie też masz ładne foty na wzór:
Pozdrawiam
Wszytsko ladnie pieknie ale co do gleby to nie dla mnie lubie szybsza jazde po miescie a niestety to nie sa niemcy co do felg to racja w to musze zainwestowac ... , tylko te tylne lampy nie zbyt podchodza mi do gustu , . Co do szyb, tak tez ladnie wygladaja ale auto stoi pod blokiem wiec wolalbym zeby nikt mi nie zagladaj jakie mam glosniki ;p no ale nic , pomysle . Dziekuje za rade
vwdiabel jak uważasz, że na glebie nie da się szybko jeździć to pogadaj z chłopakami ze swojego województwa, a szybko wyprowadzą Cię z błędu.
no te które podałeś są gorsze od każdych innych, proponował bym Ci wrzucić cleary (czerwony dół, biała góra). To kup sobie osłony na głośniki (jeśli mówisz o tych w drzwiach), a jeśli masz głośniki w półce to wywal je czym prędzej i wstaw skrzynię bassową do bagażnika.
no te które podałeś są gorsze od każdych innych, proponował bym Ci wrzucić cleary (czerwony dół, biała góra). To kup sobie osłony na głośniki (jeśli mówisz o tych w drzwiach), a jeśli masz głośniki w półce to wywal je czym prędzej i wstaw skrzynię bassową do bagażnika.
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 19:38 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kto powiedział że na glebie nie da rady szybko jeżdzić
jak po latasz na glebie to nie bedziesz chciał innej zawiechy (wiem po sobie )także zastanów sie poważnie
jak po latasz na glebie to nie bedziesz chciał innej zawiechy (wiem po sobie )także zastanów sie poważnie
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 20:53 przez piotreksm, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do oceny golf C na GTI
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=148605
auto buduje sie z pasją !!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=148605
auto buduje sie z pasją !!!
Macie racje zmienia się dzisiaj moje myślenie , tylko dalej nie rozumie co jest fajnego w jeżdżeniu na glebie .. mój ojciec ma golfa 3 obniżony sportowe zawieszenie wszystko ładnie pięknie tylko po mojej jeżdżę złamałem wydech na pól ... a wcale nie jest tak niski . Jeszce przednia listwa pod zderzakiem się złamała ale to już ojciec przytarł o coś ;p nie mówiąc już o tym ze skacze się w środku na dziurach no i trzeba bardzo delikatnie jadzic żeby nie zerwać zderzaków .
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wszystkovwdiabel pisze:nie rozumie co jest fajnego w jeżdżeniu na glebie
Zakladaj chociaz -40. Jam mam ciut wiecej i da rady jezdzic. Fakt, trzeba omijac dziury i koleiny wszelakie ale to kwestia przyzwyczajenia, tak samo jak skakanie w srodku
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.