Zielony MK3 zrobiony na CLEAR
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Zielony MK3 zrobiony na CLEAR
Chcę tak właśnie zrobić swojego lecz chciałbym najpierw zobaczyć jak by to orientacyjnie wyglądało. Chodzi mi o zdjęcia (najlepiej gdyby to był zielony metalik) z lampami przód+tył blendami i kierunkowskazami clear. Z góry dzięki wielkie za pomoc
lampy tylne clear? czyli jakie masz na myśli?
[ Dodano: 27 Lut 2010 13:38 ]
o takie Ci chodziło?
[ Dodano: 27 Lut 2010 13:45 ]
a co do przodów to:
[ Dodano: 27 Lut 2010 13:38 ]
o takie Ci chodziło?
[ Dodano: 27 Lut 2010 13:45 ]
a co do przodów to:
Ostatnio zmieniony sob lut 27, 2010 14:40 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Vytautas - dokładnie te lampy miałem na myśli jeśli chodzi o tył... szukam kogoś na forum kto miałby zrobione autko w takim stylu i co ogólnie myślicie o tych lampkach ? Dużo osób mówi że to trochę "festyniarskie" ale ogólnie mi się podobają i nie widzę innych które pasowałyby do moich planów
jak dla mnie całkiem ok takie lampki, choć do zielonego to raczej dałbym cleary tylko na przód (te na wzór mk4), całe czerwone na tył, felgi z polerowanym rantem i czerwonym środkiem, a do tego wygładziłbym całkowicie zderzaki
Ostatnio zmieniony sob lut 27, 2010 14:57 przez Vytautas, łącznie zmieniany 2 razy.
na tyle mam jak narazie HBM ale zachciało mi się zmian i spodobały mi się te lampki. Co do przodu nie mam zastrzeżeń ale chodzi o ten tył bo podobają mi się te co mam aktualnie ale gdybym zrobił przód na clear to już by nie bardzo pasowały
BialyUst - Tobie tez wielkie podziękowania bo w sumie nad dymionymi też poważnie się zastanawiam
BialyUst - Tobie tez wielkie podziękowania bo w sumie nad dymionymi też poważnie się zastanawiam