Czarny mk3 z projectorami i żółtymi halogenami
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
michkali, pezet666, dzięki Pany
michkali, front, niczym dosłownie to o co pytałem jak tylko znajdę chwilkę to prześledzę twój temat
tak jak Mack III wspomniał ja też tu nie widzę żółtych halogenów, a głównie o to chodziło napisałem że kolor samochodów jedynie czarny, i mile widziane projectory, lub takie lampy jak mam u siebie głównym tematem są żółte halo + projectory, więc bez obrazy dla nikogo ale czasami przydaje się czytanie ze zrozumieniem
michkali, front, niczym dosłownie to o co pytałem jak tylko znajdę chwilkę to prześledzę twój temat
tak jak Mack III wspomniał ja też tu nie widzę żółtych halogenów, a głównie o to chodziło napisałem że kolor samochodów jedynie czarny, i mile widziane projectory, lub takie lampy jak mam u siebie głównym tematem są żółte halo + projectory, więc bez obrazy dla nikogo ale czasami przydaje się czytanie ze zrozumieniem
Ostatnio zmieniony pt sty 29, 2010 02:16 przez POOREK, łącznie zmieniany 2 razy.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
reloo, powiedzmy.... dzięki
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style