Mk2 Ciemne na szerokiej czerwonej stali pilnie potrzebne :D
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Mk2 Ciemne na szerokiej czerwonej stali pilnie potrzebne :D
Witam
Potrzebuję zdjęć ładnych ciemnych Mk2 na szerokiej stali i to najlepiej czerwonej z chromowanym deklem ale bez dekla też może być , bo przymierzam się do takiego setupu do siebie ale nie wiem jak to będzie wyglądać. Bardzo mile widziane Mk2 w szarym macie, czarnym macie, ciemny granat metalic albo kawa z mlekiem
Za pomocne zdjęcia oczywiście punkciki polecą
Potrzebuję zdjęć ładnych ciemnych Mk2 na szerokiej stali i to najlepiej czerwonej z chromowanym deklem ale bez dekla też może być , bo przymierzam się do takiego setupu do siebie ale nie wiem jak to będzie wyglądać. Bardzo mile widziane Mk2 w szarym macie, czarnym macie, ciemny granat metalic albo kawa z mlekiem
Za pomocne zdjęcia oczywiście punkciki polecą
Let's Tune it UP !!
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
PS: pomoglismy nie pomoglismy ?
Ostatnio zmieniony pt lis 06, 2009 22:10 przez Golf_Ekipa, łącznie zmieniany 11 razy.
VW GOLF MK IV
reloo, Wielkie dzięki , jak byś miał jeszcze jakieś w szarym macie , czarnym macie , czarnym pół macie nie koniecznie mk2 , ale dobrze by było to byłbym strasznie wdzięczny
Golf_Ekipa, Pomogliście bo ukradłem sobie to zdjęcie z Jetta frontem bo chce zobaczyć jak to na żółto będzie wyglądać , jak macie jakieś jeszcze foty to wrzucać wrzucać , punkty będą
Generalnie koncepcja się już rysuje czarny lub szary mat , szeroka stal pewnie czerwona z chromowanym deklem i białym paskiem i pewnie żółty Jetta front , więc jak ktoś miałby zdjęcia Dwójek z którymiś z tych gadżetów takie żeby można sobie w photoshopie posklejać to będą punkciki , a jak ktoś blisko mieszka to może nawet jakieś PIWKO
Golf_Ekipa, Pomogliście bo ukradłem sobie to zdjęcie z Jetta frontem bo chce zobaczyć jak to na żółto będzie wyglądać , jak macie jakieś jeszcze foty to wrzucać wrzucać , punkty będą
Generalnie koncepcja się już rysuje czarny lub szary mat , szeroka stal pewnie czerwona z chromowanym deklem i białym paskiem i pewnie żółty Jetta front , więc jak ktoś miałby zdjęcia Dwójek z którymiś z tych gadżetów takie żeby można sobie w photoshopie posklejać to będą punkciki , a jak ktoś blisko mieszka to może nawet jakieś PIWKO
Let's Tune it UP !!
reloo, jesteś bogiem , ale powiem CI jedną rzecz właśnie trochę zacząłem wątpić w ten szary mat jak zobaczyłem te kolorki w macie ... kurde no , ciężko będzie się zdecydować
Jak masz jeszcze coś na szerokiej stali lub żółtym jetta froncie lub w macie szarym lub czarnym albo jakieś z kozackim bagażniczkiem dachowym to wrzucaj bo punkty będą napewno
Jak masz jeszcze coś na szerokiej stali lub żółtym jetta froncie lub w macie szarym lub czarnym albo jakieś z kozackim bagażniczkiem dachowym to wrzucaj bo punkty będą napewno
Let's Tune it UP !!
reloo, wiesz co , jak masz tyle zdjęć to wrzuć to na płytkę i mi wyślij , ja pokryję koszty wysyłki bo im więcej dodajesz tym kurde jest lepiej
Te z bagażniczkami naprawdę kozak koncepcja się kreuje i może na wiosnę będzie już zrealizowana, jak masz coś jeszcze pasującego do tego co wymieniłem to wrzucaj
Te z bagażniczkami naprawdę kozak koncepcja się kreuje i może na wiosnę będzie już zrealizowana, jak masz coś jeszcze pasującego do tego co wymieniłem to wrzucaj
Let's Tune it UP !!
co ciekawe, nie mam praktycznie żadnych fotek na dysku Wszystko znajduję na bieżąco w necie na roznych stronach, takze jako takiego zbioru fotek nie posiadam szkoda mi miejsca na dysku, skoro wszystko jest w necie, wystarczy dobrze poszukac
[img]http://img718.imageshack.us/img718/5750/998fdd8c52c47cab.jpg[/img]
reloo, A mógłbyś dorzucić jakieś mk2 lub mk3 na felach z Audi tych z dużą liczbą otworków albo tych mega płaskich ? bo widziałem takie fele na alledrogo za niedużą kasę i się przez chwilę zastanawiałem jak to będzie wyglądać a jak byś znalazł jeszcze coś na froncie z Scirocco mk2 tylko na te pojedyńcze kwadratowe lampy bo na westmorelanda mnie nie stać niestety
byłbym naprawdę wdzięczny
byłbym naprawdę wdzięczny
Let's Tune it UP !!