Wizualnych zmian raczej nie przewiduje... wg mnie to auto jest dobre takie jakie jest. Może wpadnie parę smaczków ale na pewno nic wielkiego. Na pewno pójdzie znaczek w grilu na czarno PlastiDipem, wpadnie spliter z Cupry pod zderzak i chyba tyle...
Ciągle myślę co zrobić z kołem na lato, raczej zostanie 17". Auto jest daily carem i już niebawem będzie czym jechać więc wolę bezstresowo walić po dziurach niż martwić się o koła - to samo tyczy się gleby, raczej nie będzie. Mieszkam w takim a nie innym miejscu i dojazd pod dom już teraz jest wyzwaniem.
We wnętrzu planuję montaż ori navi lub MMI z modelu A4 B6/B7 ale tutaj temat jest bardzo trudny i nie wiem czy jest wart rzeźbienia... Ori navi to plan minimum. Do tego jeszcze gałka z nowej S3 i starczy.
Żeby jednak nie było, że nic się nie dzieje to za dwa tygodnie zaczynamy mody mechaniczne. Odstawiam auto na tydzień do Dynosoftu i MGmotorsport, wpadnie FMIC, wydech i program. Oprócz tego ciągle będę walczyć o utrzymanie auta w topowym stanie, bo zawsze się znajdzie coś do ogarnięcia - egzemplarz jest na prawdę wart inwestycji i nie zamierzam przestawać