[AUDI 200C2 | TYP 43] 1978r By Wegiel - Projekt w budowie...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
No i praktycznie całe zawieszenie wypiaskowanie i wymalowane proszkowo, kilka części w złotym ocynku żeby maksymalnie oryginalnie wyglądało. Teraz pozostaje wprasować trochę gum ławy, belki itd.. i skręcać...całość
No i testy zrobione... tak powinien leżeć
Dzięki za miłe słowa jest mobilizacja żeby do wiosny ogarnąć silnik dopiero też na wiosnę wjedzie na sam koniec...
No i testy zrobione... tak powinien leżeć
Dzięki za miłe słowa jest mobilizacja żeby do wiosny ogarnąć silnik dopiero też na wiosnę wjedzie na sam koniec...
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
200 fajna fura
też mam ale 200 C3
pozdrawiam i powodzenia w modach
też mam ale 200 C3
pozdrawiam i powodzenia w modach
Moje mk2
viewtopic.php?f=87&t=531506" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=531506" onclick="window.open(this.href);return false;
Zbyt wiele się nie ruszyło w połowie stycznia powinny już być okucia gotowe po Air a jak na razie zrobiłem zabudowę bagażnika po butlę i kompresor z pozostałymi elementami poczekam do końca stycznia jak już wszystko będzie skompletowane. Po złożeniu Aira będę mierzył szerokość rantów pod RS'y i dalsze składanie,
12-01-2014
Coś tam powoli dłubie, zwiozłem trochę gratów do domu, ramki w koło drzwi praktycznie pozakładane. Brak jednej uszczelki ale mam nadzieję,że znajdę taką. Kierownica wyczyszczona uturnbiona 2 deski rozdzielcze więc złoży się jedną lepszą... Mo i ogólne czyszczenie elementów i powolne składanie w tygodniu może wpadnie kilka ciekawych fantów więc zacznie się więcej dziać :ogien: a tu kilka fotek...
No to dalej do przodu, tylna półka zrobiona, okucia tył ogarnięte
Szyby tylne wskoczyły, oraz deska rozdzielcza.
No i coś się ruszyło...
Dylemat jak to ładnie poukładać i zabudować...
No i kolejny element:
12-01-2014
Coś tam powoli dłubie, zwiozłem trochę gratów do domu, ramki w koło drzwi praktycznie pozakładane. Brak jednej uszczelki ale mam nadzieję,że znajdę taką. Kierownica wyczyszczona uturnbiona 2 deski rozdzielcze więc złoży się jedną lepszą... Mo i ogólne czyszczenie elementów i powolne składanie w tygodniu może wpadnie kilka ciekawych fantów więc zacznie się więcej dziać :ogien: a tu kilka fotek...
No to dalej do przodu, tylna półka zrobiona, okucia tył ogarnięte
Szyby tylne wskoczyły, oraz deska rozdzielcza.
No i coś się ruszyło...
Dylemat jak to ładnie poukładać i zabudować...
No i kolejny element:
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Tak to gada
[youtube][/youtube]
Coś się ruszyło...Ale jak to bywa jak jedno się zrobi drugie wychodzi i trzeba robić, więc czekam na nową chłodnicę, oraz wszystkie pozostałe nowe przewody hamulcowe....