phanteon pisze:Niestety nie widzę, bo ktoś mi walił latarką po gałach.

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
phanteon pisze:Niestety nie widzę, bo ktoś mi walił latarką po gałach.
To rzeźbione obrysy, bo ori tylko z chromem były - także na swój sposób...szpeszjal edyszyniigAlisArr pisze:Obrysy w B5 po FL pikna sprawa. Jułes byndzi ?
Bra może zrobić małe spustoszenie z lakieremphanteon pisze:To rzeźbione obrysy, bo ori tylko z chromem były - także na swój sposób...szpeszjal edyszyniigAlisArr pisze:Obrysy w B5 po FL pikna sprawa. Jułes byndzi ?![]()
Z jułesowych akcentów będzie jeszcze jeden - ale muszę to przemyśleć, żeby nie strzelić sobie w kolano z lakierem na masce.
Magnez pisze:Bra może zrobić małe spustoszenie z lakierem![]()
z czasem się okaże ...truckman pisze:Jak julesej to full bra a nie germanska
To co ty tam chcesz wymodzić z tą maską ?phanteon pisze:Zadnej bry nie bedzie a wersje amerykanskie,bra na pol auta,mi sie nie widza-a przynajmniej nie przy takim poziomie tjuningow jak moj
Fototapeta z reala z Tygrysem i płomieniamiMagnez pisze:To co ty tam chcesz wymodzić z tą maską ?
to pinki, to pinki jest i Mózgphanteon pisze:z Tygrysem i płomieniami
Podziw pod MC donaldem wśród młodzieży młodszej murowanephanteon pisze:Fototapeta z reala z Tygrysem i płomieniamiMagnez pisze:To co ty tam chcesz wymodzić z tą maską ?
Będę mógł w końcu dołączyć do gangu na skuterachMagnez pisze:Podziw pod MC donaldem wśród młodzieży młodszej murowane![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości