najs, skąd żaróweczki?M4N14K pisze:trochę grzebałem przy oświetleniu wnętrza i taki jest efekt:

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
najs, skąd żaróweczki?M4N14K pisze:trochę grzebałem przy oświetleniu wnętrza i taki jest efekt:
sajgonka pewnie wyczarował ze swojej tajnej skrytki z fantamiledman pisze:najs, skąd żaróweczki?![]()
właśnie nie, to akurat chciałem sam porobić, co prawda na finiszu sagi się przydał ale prawie sam ogarnąłem tematspaykee pisze:sajgonka pewnie wyczarował
zawsze jakiś problem i nie wiem czy mi na opony starczy, ale staram się małymi krokami do przoduelpiotrek pisze:wszystko na plus:D
niby felga już czeka i to taka całkiem nie najgorsza, a z tą glebą to nie wiem, może jednak sprężynyCZIRI pisze: ładna fela i gleba i auto robi robote![]()
mają to zglebować ale osiedle sie jeszcze rozrasta i chyba czekaja na lepsze czasyMaciek23 pisze: przewodow
jak zapakujesz paszczura i dasz springi same to bedziesz mial falowanie i dobijanie jak podczas sztormu na baltykumoże jednak sprężyny![]()
nikt nie mówił, że będzie lekko. Cierpliwości troszkę i będzie pan zadowoloooonyM4N14K pisze:brak $$$
ja rok się męczyłem z myślą co począć - springi używki za 200, czy nowa gewinde do mojego za 2500PLN... W końcu wybrałem tańszy wariant, i jestem zadowolony. Sporo kasy w kieszeni, komfort jazdy został ma porównywalnym poziomie, a mimo to autko lepiej się klei.M4N14K pisze:najbardziej prawdopodobne są springi
jak to śpiewał Bob the builder "Can we fix it, Yes We Can" - także wszystko da się zrobićM4N14K pisze:co najgorsze to chyba mi nie starczy kasy na oponki na 18" i pewnie nałożę swoje 15" na stal, kombinuję już na wszelkie sposoby i zawsze brak $$$
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości