Corrado KR by jarekkoval
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- el Kozako
- Forum Master
Corrado KR by jarekkoval
Ładny samochodzik, tylko tłumik wyoutuj może na vwolgsstylowy
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Kurde wszytsko ładnie pięknie ale 5x100 to nie nada sie u mnie mam 4x100 -.-
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
konrad141, poszlo PW
Gwiazdor, wyjdzie co wyjdzie
dzisiaj sprzedalem swojego golfa ostatnia przejazdke zrobilem i poszedlem ruszyc Corra noi jak to zwykle bywa nie wyjechalem z garage ale moze jutro sie wyjedzie
Gwiazdor, wyjdzie co wyjdzie
dzisiaj sprzedalem swojego golfa ostatnia przejazdke zrobilem i poszedlem ruszyc Corra noi jak to zwykle bywa nie wyjechalem z garage ale moze jutro sie wyjedzie
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Corrado KR by jarekkoval
Kółka jak kółka ale opony to już nie za bogate...jarekkoval pisze:jakies tam kolka na lato
- Roobus
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Corrado KR by jarekkoval
Oo bede mocno sledzil ten temat bo jedziemy na tym samym wozku tzn tez mam Corra i ten sam silnik podobny przebieg ;d no i tez do dopieszczenia wiec i powodzenia.
- Pinczek
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Piczonet, bys sie swoim pochwalil
Roobus, hehe no widze ze troche sie wysyp Corrkow zrobil ogolnie nie chcialem 16tki tylko 8v bo jednak mniej awaryjne ale na chwile obecna jest git zarowno ze spalaniem jak i odejsciem-wystarcza jak dla mnie.
Roobus, hehe no widze ze troche sie wysyp Corrkow zrobil ogolnie nie chcialem 16tki tylko 8v bo jednak mniej awaryjne ale na chwile obecna jest git zarowno ze spalaniem jak i odejsciem-wystarcza jak dla mnie.
- Pinczek
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
dobrze że 16v wziąłeś, psuc sie też nie powinien, a i pomodzic można sporo jaki kolektor ssący masz w silniku? 50mm czy wąski?jarekkoval pisze:Roobus, hehe no widze ze troche sie wysyp Corrkow zrobil ogolnie nie chcialem 16tki tylko 8v bo jednak mniej awaryjne ale na chwile obecna jest git zarowno ze spalaniem jak i odejsciem-wystarcza jak dla mnie.
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
mustang877, waski ale w Corrado wlasnie taki byl. Myslalem nad zakupem szerokiego z golfa ale poczytalem troche i opinie sa podzielone zreszta tak jak pisalem mi starcza to co jest. Jeszcze jako ciekawostke dodam ze Corrado z silnikiem KR ma 100kW czyli 136KM a nie tak jak golf 139KM. Ciekawe dlaczego tak jest...
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
dokładnie masz rację Jarek a "tylko" 136km ma miedzy innymi przez wąski kolektor, jak byś zmienił na szeroki to moc by sie przeniosła na wyższe partie obrotów, nie wykluczone że symbolicznie moc by podskoczyła.jarekkoval pisze:mustang877, waski ale w Corrado wlasnie taki byl. Myslalem nad zakupem szerokiego z golfa ale poczytalem troche i opinie sa podzielone zreszta tak jak pisalem mi starcza to co jest. Jeszcze jako ciekawostke dodam ze Corrado z silnikiem KR ma 100kW czyli 136KM a nie tak jak golf 139KM. Ciekawe dlaczego tak jest...