[audi A3 8L] by chochLa | cultorstreet.com
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Audi A3 ASZ.
_małyTM_, dzięki Klap US nie było w A3. W prawdzie kilku gości zrobiło ale to dość duży koszt dla mnie i na razie są ważniejsze rzeczy które chciał bym kupić
phanteon, witam szczęśliwego posiadacza audi Nie mam jeszcze stabilizatora. Jest oryginalny poza tym jest problem bo mój gwint nie ma mocowania pod stabi z S3. Podobno z audi TT pasuje P&P. Do jazdy na co dzień leży dobrze ale chciał bym jeszcze przód z 2cm w dół
phanteon, witam szczęśliwego posiadacza audi Nie mam jeszcze stabilizatora. Jest oryginalny poza tym jest problem bo mój gwint nie ma mocowania pod stabi z S3. Podobno z audi TT pasuje P&P. Do jazdy na co dzień leży dobrze ale chciał bym jeszcze przód z 2cm w dół
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..
Audi A3 ASZ.
Witam
Mnie zastanawia to,że te n tył tak sterczy w tych a3. Masz ładnie tył opuszczony, ale jak się przyjrzeć to widać, że szczelina między błotnikiem a kołem jest mniejsza niż z przodu, czyli opuścić trzeba przód a wtedy auto pochylone do przodu - nie do końca podobają mi się auto z pochyleniem na przód.
Jakieś plany co do motorowni, żeby trochę koksu dodać?
Mnie zastanawia to,że te n tył tak sterczy w tych a3. Masz ładnie tył opuszczony, ale jak się przyjrzeć to widać, że szczelina między błotnikiem a kołem jest mniejsza niż z przodu, czyli opuścić trzeba przód a wtedy auto pochylone do przodu - nie do końca podobają mi się auto z pochyleniem na przód.
Jakieś plany co do motorowni, żeby trochę koksu dodać?
Audi A3 ASZ.
Jak w każdym aucie z tyłu jest inaczej wyprofilowane nadkole i tak się wydaje ale ogólnie siedzi równo całe auto. Chciał bym zrobić ze 180 koni
Audi A3 ASZ.
Majic miałw swoim golfie z ASZ wyciśnięte 180 kunia. Co prawda on miał silnik po groszowym (chyba w granicach 40 tys km) przebiegu. Nie jeździłem - ale Ci co jeździli, mówili, że zrywa klapki.chochLa pisze:Jak w każdym aucie z tyłu jest inaczej wyprofilowane nadkole i tak się wydaje ale ogólnie siedzi równo całe auto. Chciał bym zrobić ze 180 koni
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Re: Audi A3 ASZ.
Dobry pomysłchochLa pisze:Muszę jeszcze wymienić śruby bo szpecą.
A ten już taki sobie, ale co kto lubichochLa pisze:Auto pójdzie w dół jak kupię stabilizator
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
Audi A3 ASZ.
Audi w takim oto wydaniu skończy tegoroczny sezon:
Na zimę szykuje się trochę zmian. Ogarnę lekko komorę i albo podniosę moc albo odwiedzę Panów z algrundo. Zobaczymy jak będzie
Pozdrawiam!
Na zimę szykuje się trochę zmian. Ogarnę lekko komorę i albo podniosę moc albo odwiedzę Panów z algrundo. Zobaczymy jak będzie
Pozdrawiam!
Audi A3 ASZ.
Wymieniony olej:
Pierwszy śnieg i pierwsze zimowe foty w tym roku
zabawki na sezon 2011
Jest też zderzak z S3. Na razie tylko tył:
Pozdrawiam!
Pierwszy śnieg i pierwsze zimowe foty w tym roku
zabawki na sezon 2011
Jest też zderzak z S3. Na razie tylko tył:
Pozdrawiam!
A3 8L || Graty na sezon 2011.
Witam
Tak patrzę na Twoje auto i wyglądam na swoje za oknem...no cholera to samo mamy...i aż mi się wierzyć nie chce, że auto może tak fajnie wyglądać.
Przednie świeczki to są po prostu lampy poliftowe z pomalowanymi środkami?
Tak patrzę na Twoje auto i wyglądam na swoje za oknem...no cholera to samo mamy...i aż mi się wierzyć nie chce, że auto może tak fajnie wyglądać.
Re: A3 8L || Graty na sezon 2011.
Tak. W temacie są fotki z prac nad lampami nawet Dzięki za opinięphanteon pisze:Witam
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
chochLa, lezy u mnie cos co na pewno by ie ucieszło aczkolwiek ma sie to znajdować w moim passacie
pozatym ta a3 jest taka czysta,masakra!te fotki masz obrabiane zapewne?ładna sunia
pozatym ta a3 jest taka czysta,masakra!te fotki masz obrabiane zapewne?ładna sunia
Re: A3 8L || Graty na sezon 2011.
Ten zderzak w passacie będzie brzydko.. Absolutnie.. Musisz mi go sprzedać bo po co ma się marnować heh a tak serio to w styczniu myślę, że wpadnie już przód + progi z golfa IV 25th. Fotki w sumie dużo nie są przerabiane ale i tak staram się aby auto było w miarę czyste Dzięki za komenta
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
no na razie sie wstrzymuje jeszcze z tym modem,bo mozliwe ze zmienie auto a szkoda by bylo tyle kasy w zderzak pakować,tak czy siak audi bardzo ładne,no i te foty!!!koła zostaja czy bedzie cos milszego?Fanek lm nigdy nie bylem,i raczej nie bede nawet orginałów,a ja osobiscie to bym tu widział cos z ranciwem,ew jakis monoblok