no i ten czerwony pięknie się prezenci na Corrado- dla mnie jeden z ładniejszych Corrków w PL- bo seryjny z wyglądu
pozdr

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
dziekuje olafart, ciesze sie że auto sie podoba, to bardzo motywuje do dalszych działań, teraz sie głównie skupiam na modach 9A bo plan jest taki by miał przybiżone osiągi do VR-a wiec jescze sporo pracy przedemna, ale damy radeolafart pisze:ładnie zrobiony Corr- zajebiście że modzisz silniczek (szacunek za wkład pracy!). W sumie wyglądowo jest już kosa, wiec pozostaje Ci tylko zabawa w mody 9A, hehe
no i ten czerwony pięknie się prezenci na Corrado- dla mnie jeden z ładniejszych Corrków w PL- bo seryjny z wyglądu
w sumie masz racje, wierze bo przecież sam masz Vraolafart pisze:mustang877, nie patrz an VRy, bo nie o to chodzi- to są zupełnie inne silniki.
Rób po swojemu tyle ile możesz i pieniądze pozwolą. Zdrowa Vra i tak zawsze Cię dojedzie (zakładam żę nie będziesz turbił)- uwierz wiem co mówię:)
powodzonka!