Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

sivwyb pisze:Jak przeczytałem - polonez - myślałem że będzie mowa o c3 avancie. Fajna maska, nie widziałem nigdzie indziej takiego czegoś, gratki.
 dziękować za miłe słowo
 dziękować za miłe słowo Maskę zmieniłem na ori białą, a do domu przybywają kolejne fanty: grill od 90, lampy zespolone, kompletny ABS, ciągle szukam zderzaka od coupe za rozsądne pieniądze. Jak się znajdę czas, to zmontuję wszystko do kupy.
 Maskę zmieniłem na ori białą, a do domu przybywają kolejne fanty: grill od 90, lampy zespolone, kompletny ABS, ciągle szukam zderzaka od coupe za rozsądne pieniądze. Jak się znajdę czas, to zmontuję wszystko do kupy.   
  Ale już jest nowy założony (po dwóch! tygodniach).
 Ale już jest nowy założony (po dwóch! tygodniach). 

chyba starą, bo ta w roście była nowa...M4N14K pisze:lekkie ogniska korozji widze na masce, poka nową maskę

Auto już wygląda całkowicie inaczej niż na zdjęciach.19jackdaniels92 pisze:Nie moje klimaty ale zycze powodzenia kolego:)!
 Może jutro porobię jakieś świeższe fotki.
 Może jutro porobię jakieś świeższe fotki.  
a fotek jak nie było tak nadal nie ma, a teraz po odebraniu dowodu pewnie wygląda grubospaykee pisze:Może jutro porobię jakieś świeższe fotki.

no nie ma fotekM4N14K pisze:a fotek jak nie było tak nadal nie ma, a teraz po odebraniu dowodu pewnie wygląda grubo

po odebraniu dowodu wygląda... powiedzmy, że fabrycznie, bez fajerwerków... Przynajmniej na czas zimy
  po odebraniu dowodu wygląda... powiedzmy, że fabrycznie, bez fajerwerków... Przynajmniej na czas zimy  

(sorry za jakość nie przestawiłem kalkulatora
  (sorry za jakość nie przestawiłem kalkulatora  )
 ) 
   damn!!
  damn!!  me not like
  me not like 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości