A przy okazji to bardzo ladny leoniasty.
Leon Top Sport Styling 132 Cambery 4' KW V2 AirRide Kaliński
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
Napewno zdaje egzamin tak samo jak i ta z S3 itp. Z montowaniem to mozna by ją na nitonakrętki złapać.
Re: Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
Po montażu od razu wsiadłem w auto i dryfowałem po zakrętach. Zupełnie inne auto, pokonywanie zakrętów przy 140-150km/h (i to wcale niełagodnych) nie jest problemem - wcześniej tego nie próbowałem, bo się bałem. Po montażu rozpórki auto w zakręcie jakby się przestawiałogolf3dawid pisze:Jakie odczucia po montażu rozpórki , warta swojej ceny ? Zastanawiam się nad kupnem dlatego pytam
Co do ceny na pewno warto, jest bardzo solidna i świetnie wykonana.. z tym, że radzę brać malowaną proszkowo
Nitonakrętki? Żarty sobie robisz? Grubość kielicha to jakieś 3mm, nitonakrętka jest za słaba żeby to utrzymać. Poza tym po co się męczyć jak lepiej dać nakrętkę?KoJ@K pisze:Napewno zdaje egzamin tak samo jak i ta z S3 itp. Z montowaniem to mozna by ją na nitonakrętki złapać.![]()
No to chyba nie mamy tego samego na myśli pisząc o nitonakrętkach, skoro twierdzisz, że "byłyby za słabe" by to utrzymac. 
Sobota, więc auto wycackane + teraz patrzę, że nie było fot wnętrza jeszcze 

jest różnica między tym środkiem, a tym Twoim poprzednim.
zdejmiesz pokrywę silnika z góry teraz, czy musisz zdejmować rozpórkę?
Pokrywa ma obcięte mocowanie pod rozpórką, dzięki czemu mogę ją wyciągać 
Leon Top Sport LM 18" 8J / 9J | KW Variant 1 | Kaliński XXL
Wpadły żarówki Osram Hyper H7 + W5W LED SMD 4700K (z małą soczewką) od Lec'a, które idealnie się zgrywają
Uporałem się też z podgrzewaniem dup, zima mi nie straszna teraz :-D Dzięki Leon_TS_ARL za ogarnięcie wiązki! Pod koniec miesiąca auto jedzie do lakiernika - maska, zderzak przedni będą malowane i zostanie wymieniona atrapa zderzaka przód, która jest pęknięta.
Kilka fot:

Kilka fot:

- macabra_
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
bardzo ładny Leon i super prezentuje się na tej feldze
sam zdecydowałem się na zakup LM'ów na wiosnę 
jakie dystanse masz wsadzone pod te felgi z przodu i z tyłu na aktualnym setupie?
jakie dystanse masz wsadzone pod te felgi z przodu i z tyłu na aktualnym setupie?
Re: Leon Top Sport LM 18" 8J / 9J | KW Variant 1 | Kaliński
Dobry wybór!macabra_ pisze:bardzo ładny Leon i super prezentuje się na tej feldzesam zdecydowałem się na zakup LM'ów na wiosnę
Na przodzie dystanse 15mm, felga wystaje jakiś centymetr, tył dystans 20mm, felga wystaje jakieś 2-3cm.
- macabra_
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
Czyli 17mm które mam aktualnie na tyle powinny wystarczyć
do tego zostanie dokupić jakieś 10-15mm na przód
i powinno być ok
oby zima szybko zleciała
dzięki za informacje 
oby zima szybko zleciała