a ze wszystkich modów najlepszy ten z grillem,  pozdrawiam i 3maj tempo
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

bym zrobil u siebie ale nie bede sciągał
 bym zrobil u siebie ale nie bede sciągał 
A mi się już trochę przejadł ten koloreksebo1607 pisze:fajny kolorek
wszystko idzie w jak najlepszą stronę,abyś nie przesadził
 . Tyle fajnych MK4 jest na forum, że czasem żałuje, że moja nie jest czerwona, złota, niebieska czy czarna. Wtedy z kołami byłoby łatwiej mozna pokombinować..ostatnio choruje na ranty
. Tyle fajnych MK4 jest na forum, że czasem żałuje, że moja nie jest czerwona, złota, niebieska czy czarna. Wtedy z kołami byłoby łatwiej mozna pokombinować..ostatnio choruje na ranty   
  .
. logo1024, będzie, będzie folia już jestlogo1024 pisze:MikeWRC, słupki i dach na czarno i będzie malina
 .
.HhehehFreeCash pisze:grill kozak ;D Skoda powinna na takim wychodzic bym zrobil u siebie ale nie bede sciągał
 dzięki. Moduj, nigdy za wiele fajnych pomysłów. Pozdro
 dzięki. Moduj, nigdy za wiele fajnych pomysłów. Pozdro

Bez niego auto przypominało z przodu Opla Astrę
 Bez niego auto przypominało z przodu Opla Astrę    

Tak, tak wiemherbiasty pisze:ale musisz dac nizej, tak jak na VT i bedzie spoko
 . Szukam już gwintu KW w używce, żeby przetestować jak się na tym jeździ. Niedługo będzie lepiej:)!
. Szukam już gwintu KW w używce, żeby przetestować jak się na tym jeździ. Niedługo będzie lepiej:)!
 Podziałaj z elektryką bo aż sie prosi o szybki elektryczne. Licznik masz MEGA!
 Podziałaj z elektryką bo aż sie prosi o szybki elektryczne. Licznik masz MEGA!  

Hehhe, cały czas zbieram graty. Nie mam jakoś czasu jechać do elektryka, ale może kiedyś się uda i to ogarnąć. Teraz wmiawiam sobie, że mam jak w rajdówkachSphinksus pisze:Podziałaj z elektryką bo aż sie prosi o szybki elektryczne

do białego felgi w kolorze zielonym by pasowały zajebiś.ie,popatrz sobie fotki w necieMikeWRC pisze:A mi się już trochę przejadł ten koloreksebo1607 pisze:fajny kolorek
wszystko idzie w jak najlepszą stronę,abyś nie przesadził. Tyle fajnych MK4 jest na forum, że czasem żałuje, że moja nie jest czerwona, złota, niebieska czy czarna. Wtedy z kołami byłoby łatwiej mozna pokombinować..ostatnio choruje na ranty

sebo1607, no własnie coś mi się układa w głowie w tym kierunku. Może będzie jakiś ranciksebo1607 pisze:do białego felgi w kolorze zielonym by pasowały zajebiś.ie,popatrz sobie fotki w necie
 , ale to dopiero po zimie.
, ale to dopiero po zimie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości