chciałem pokazać wam moje Polo variant które chciałbym trochę po modzić w miarę możliwości i kasy:)Autko jest trochę obniżone na zawieszeniu.wszystko co jest zrobione w nim to sprawka poprzedniego właściciela.Ja na razie staram się doprowadzić auto do ideału, silnik już poprawiony została jeszcze eklektryka do małej poprawki i lakier bo w dwóch miejscach zaczął się łuczczyc klar i trzeba coś z tym zrobić
  chciałem pokazać wam moje Polo variant które chciałbym trochę po modzić w miarę możliwości i kasy:)Autko jest trochę obniżone na zawieszeniu.wszystko co jest zrobione w nim to sprawka poprzedniego właściciela.Ja na razie staram się doprowadzić auto do ideału, silnik już poprawiony została jeszcze eklektryka do małej poprawki i lakier bo w dwóch miejscach zaczął się łuczczyc klar i trzeba coś z tym zrobić  
  Troszkę o autku:
- Marka: VW
- Model: Polo 6n variant
- Rok produkcji: 2001
- Kolor:czarny perłowy LC9Z blackmagic perleffect
- Pojemność: 1.9
- Moc: 90 km
- Silnik:TDI
-Zawieszenie: KW -40/-40 albo mniej

- Wyposażenie w środku ubogie.żadnej elektryki prócz centralnego tempomatu i radia.Pod maską ukryte webasto do poprawki.Halogeny czekające na montaż:)
Plany na przyszłość to:
-najbliższa przyszłość to wymiana wszystkich filtrów oleju itp żeby spać spokojnie
 zrobione
 zrobioneA poźniej w miare możliwości i funduszy:
-grill bez znaczka
- szeroki hokej od Golfa III
-symetryczne lusterka
-montaż halogenów(czekają na półce) zrobione
-lampy przód,tył i kierunkowskazy w smoked
-jakieś elektryczne szybki jak się uda
-ładna felga (na 99% na przyszły sezon)
-myślałem o lakierowaniu plastików na drzwiach w środku(klamek itp) bo ktoś je nie umiejętnie ściągał i są pozadzierane albo pójdą w stickerbomb
-przy okazji wymiany amortyzatorów na nowe jak zajdzie taka potrzeba chciałbym wsadzić gwint
-stickerbomb na paru elementach auta
-reszta wyjdzie w trakcie prac
A to kilka fotek(nie mam daru do tego takze fotki extra nie są)

Mile widziane wypowiedzenie się na temat auta,planów co do niego a może jakieś pomysły i podpowiedzi??

26.03.2012
ostatnio poprawiłem centralkę bo tylne drzwi nie działały
 miało iść do elektryka ale postanowiłem sam porobić wszystko
 miało iść do elektryka ale postanowiłem sam porobić wszystko 
4.05.2012
wymiana oleju oraz wszystkich filtrów
 naprawione oświetlenie tablicy rejestracyjnej (kable w klapie popękały i trzeba było lutować)
 naprawione oświetlenie tablicy rejestracyjnej (kable w klapie popękały i trzeba było lutować) 12.05.2012
założyłem halogeny na przód ale jeszcze niestety nie świecą z braku potrzebnych pierdułek ale będzie wszystko zrobione w najbliższym czasie oraz naprawa spryskiwacza tylnej szyby zakończona powodzeniem

15.05.2012
wreście kupiona i przykręcona listwa na klape która była połamana

Nadal trwają prace przy doprowadzeniu auta jak najbliżej idealnego stanu

PozdoVWionka

...
 ...

to też jest bardzo dobre i mniej pali
 to też jest bardzo dobre i mniej pali