Jak znajdę trochę czasu i jak się cieplej zrobi to czamu niArt'ek pisze:yaroz, tak co wpadniesz na spot-a i dasz sie przejechac i opowiesz jaka roznica po wtryskach

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Jak znajdę trochę czasu i jak się cieplej zrobi to czamu niArt'ek pisze:yaroz, tak co wpadniesz na spot-a i dasz sie przejechac i opowiesz jaka roznica po wtryskach

mahoo kope latmahoo pisze:oo, witam po dłuższej przerwie
Widzę że wtryski też zmieniłeś, no to teraz musi się już dobrze odpychać od drogi
U mnie wróciła miłość do Golfika, niebawem ori pakiet z R32 zawita a pod nim FMIC z Iveco
Pozdrawiam!
 gdzie byłeś jak cie nie było
  gdzie byłeś jak cie nie było  
  może w przyszłości bedzię turbo od brd
 może w przyszłości bedzię turbo od brd   no chyba że na starość przejdzie mi choroba na dłubanie w aucie
  no chyba że na starość przejdzie mi choroba na dłubanie w aucie  

Zdobyłem za dobre pieniądze, antenę "płetwa rekina GSM-GPS" z Audi A4 Avant. Troche szpreju, troche klaru i antena zagościła na aucie. Trochę kiepski, a można by powiedzieć że żadny odbiór stacji radiowych po podpieciu kabla pod końcówkę gsm
 Zdobyłem za dobre pieniądze, antenę "płetwa rekina GSM-GPS" z Audi A4 Avant. Troche szpreju, troche klaru i antena zagościła na aucie. Trochę kiepski, a można by powiedzieć że żadny odbiór stacji radiowych po podpieciu kabla pod końcówkę gsm   tzn odbiera jak podsufitka nieprzylega do dachu
  tzn odbiera jak podsufitka nieprzylega do dachu  . Ale juz wzmontowalem bebechy ze starej Vw'éjowskiej anteny, jak znajde troche czasu to bede modzil.
. Ale juz wzmontowalem bebechy ze starej Vw'éjowskiej anteny, jak znajde troche czasu to bede modzil. 

Aż tak źle nie maAIRWOLF pisze:Czyli jednym słowem zniszczył ładne ori lampki na soczewce ?
 Przy lampkach nic nie było grzebane, tylko przy włączniku świateł
 Przy lampkach nic nie było grzebane, tylko przy włączniku świateł  .Nie mam narazie tylko długich tzn. nie swiecą sie po naciśnieciu manetki.
 .Nie mam narazie tylko długich tzn. nie swiecą sie po naciśnieciu manetki.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości