eden1992 pisze:Po prostu mam już kupioną awx do regeneracji i po prostu wydaje mi się że hybryda wyjdzie najtaniej.
to rób na gt20 i ciesz się zjazdy
pozdrawiam
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
eden1992 pisze:Po prostu mam już kupioną awx do regeneracji i po prostu wydaje mi się że hybryda wyjdzie najtaniej.
raczej pomyśl czym podlejesz na 200kmeden1992 pisze:Wie ktoś może ile na takiej hybrydzie można dmuchnąć?
Mam nadzieje że na 200KM wystarczy.
W planach są 230 BOSIOkrzysiek1606 pisze:raczej pomyśl czym podlejesz na 200km
eden1992 pisze:W planach są 230 BOSIOkrzysiek1606 pisze:raczej pomyśl czym podlejesz na 200km
Na razie nie chce się w nie pchać, bo za dużo by na nich palił.krzysiek1606 pisze:nie wiem czy od razu nie powinieneś iść w 260 fb
Teraz mój afn po chipie pali w cyklu mieszaniym 6,1/100.tomau pisze:ja mam 260 i reszta narazie seria w spalaniu wiekszej różnicy przy spokojniej jeździe nie zauważyłem, jeżeli trochę depnę to wtedy więcej pali (w porównaniu do seri) ale dalej da się przy spokojnej jeździe w trasie spalić 5.5 Jedynym problemem jest to że czasem braknie paliwa jak przycisne (tak jak by sie zapowietrzał).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości