Grupowe hamowanie DYNOSOFT - Wrocław
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Grupowe hamowanie DYNOSOFT - Wrocław
Witam, rozmawialem z Mirasem z Dynosoftu w sprawie grupowego hamowania aut w oddziale Wrocławskim.
Jak znajdzie sie min 10 osob to koszt pomiaru 100zl.
Hamownia obciazeniowa.
Termin do ustalenia.
Ogloszenie rzucilem tez na innych forach, prosze zdecydowanych o wpisywanie sie i podanie mniej wiecej terminu.
Jak znajdzie sie min 10 osob to koszt pomiaru 100zl.
Hamownia obciazeniowa.
Termin do ustalenia.
Ogloszenie rzucilem tez na innych forach, prosze zdecydowanych o wpisywanie sie i podanie mniej wiecej terminu.
Ostatnio zmieniony śr gru 30, 2009 12:12 przez kozak, łącznie zmieniany 1 raz.
- mr_jaru
- Użytkownik
- Kontakt:
witam.chętnie bym sprawdził ile moje toledo ma KM po wymianie wtrysków,chociaz nie spodziewam sie kolosalnego wyniku
Ostatnio zmieniony śr gru 30, 2009 12:03 przez mr_jaru, łącznie zmieniany 1 raz.
jaru
- robertsobol1983
- Forum Master
Siema. Ja bym był chętny bo u Mirasa miałem wymianę wszystkich pompek na nowe, piaskowaną turbinę i czyszczenie dolotu z wywaleniem recyrkulacji spalin. Mam najechane już 20tys km po tym zabiegu i zastanawiam się ile z tych fabrycznych 101km i 240nm mi zostało w aucie po zabiegu odnowy i przebiegu już 185 000 km. Jeżeli chodzi o termin to do 17.01 to dla mnie każda data i godz jest ok ale już po tej dacie to tylko godz nie wczesniej niz 18.00 bo pracuje. pozdro
Ani Mazda, ani Merca gwiazda nie da Ci tyle, co VW JAZDA :)
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
byłbym chętny jeśli było by to w sobotę minimum o 18, kończę prace o 16, zanim dojadę do Wrocka to trochę mi zajmie, mieszkam 100km od, a chętnie bym sprawdził swoją serie bo robiłem niecałe 2 miechy temu remoncik motora w moim mk3 (1z 200k km), a na wiosnę szykuje się na wtryski 216, pompę afn i vira i miałbym porównanie, tylko jak mówię zależy kiedy bo w tyg odpadam odrazu
http://soft-tuning.pl/
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- robertsobol1983
- Forum Master