wieksze graty do TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Forum Master
wieksze graty do TDI
Witam, mam taki dylemat, chciałem wrzucić do mojego ASV wtryski 216 i turbo hybrydę (udana sztuka, od Karambola) AWX/ARL która ma dawać nawet 1,45 bara.
Tu pojawia się pytanie, jakiej mocy można się spodziewać po wrzuceniu tych gratów i oczywiście dostrojeniu auta, dodam jeszcze, że na razie pompa zostanie seryjna 10-tka, z czasem może się zmieni na 11-tkę. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Tu pojawia się pytanie, jakiej mocy można się spodziewać po wrzuceniu tych gratów i oczywiście dostrojeniu auta, dodam jeszcze, że na razie pompa zostanie seryjna 10-tka, z czasem może się zmieni na 11-tkę. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Tomek
-
- Forum Master
Słuchaj kozak, , ta turbina to hybryda z AWX i ARL. Czy to będzie max te 160km, czy nie? Jak bym do tej turbiny dodał 230 wtryski to wtedy jak to będzie się miało. Pytam, bo nie wiem czy za chwile mi nie będzie mało i nie będę szukał nowych gratów.
Ostatnio zmieniony ndz gru 06, 2009 01:21 przez tomek08, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Ma gadane
- Kontakt: