Może zamknijmy już ten temat? bo widze atmosfera prawie jak z onetu...ZbyszekGolf pisze:u mnie tłumik sportowy dał lepsze przyspieszenie i lepszy głoś turbiny
Basowy tłumik do mk3 1.9 D
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
Żal komentować. Instaluj stary! Nie zapomnij nagrać i wrzucić na forum jak ci pyrka, bąka i klekocze ta armata.Steinway pisze:ty się nie kompromituj i nie strugaj znawcy.
Nie będę już więcej nic pisał w tym wątku. Widzę że po prostu napaliłeś się na te ustrojstwo, na dodatek przeczytałeś 2 opinie ludzi, którzy instalowali w układzie wydechowym z turbo i myślisz żeś wszystkie rozumy pozjadał.
Co gorsza wydaje ci się że my w motoryzacji od wczoraj siedzimy, nie mieliśmy styczności z takimi instalacjami i specjalnie na złość ci ten tłumik odradzamy. No cóż... przekonaj się sam jak to będzie w wolnossącym klekocie brzmieć.
Ja w tym temacie swoje wypowiedzi już skończyłem.
Owocnych prac i głębokiego basu panu melomanowi życzę.
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: SPORTOWY WYDECH
ZbyszekGolf pisze:ja mam w 4 wydech sportowy jak chcesz to zakładaj
w TDI sportowy wydech to inna bajka niz w zwyklym D...
poza tematem to moim skromnym zdaniem mugen w autach produkcji niemieckiej wyglada jak kupa... dla mnie to tlumik zarezerwowany tylko i wylacznie do japońców...
Ostatnio zmieniony pn gru 07, 2009 07:53 przez Adrian1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarny turboklekocik