Odelzanie kola zamachowego w TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Odelzanie kola zamachowego w TDI
Witam, niedlugo bede zmienial sprzeglo u siebie i ma pytanie, czy moze odelzyc ori kolo zamachowe ?
- morfeusz86r
- Forum Master
można przetoczyć żeby lepiej tarcza zgrywała sie z kołem, lepiej przenosiła moment ale odelżanie do auta na co dzień to nie bardzo. chyba że lubisz telepotanie na niskich obrotach.
Ostatnio zmieniony wt lis 24, 2009 12:16 przez morfeusz86r, łącznie zmieniany 1 raz.
- morfeusz86r
- Forum Master
no wlasnie chyba oddzielnie, bo w fabryce nikt nie rozklada kazdego silnika i nie wywaza, tylko leci masowka. poszczegolne elementy trafiaja juz na montaz wywazone.
Ostatnio zmieniony wt lis 24, 2009 13:28 przez kozak, łącznie zmieniany 1 raz.
- morfeusz86r
- Forum Master
ja mialem w samochodzie odelzone kolo z 1z, nie telepalo, nic straszengo sie nie dzialo, tylko pod gorke trzeba bylo redukowac jak sie chcialo na niski obrotach wjechac
ja wymienilem bo jakos nie wierze w takie wynalazki, mozesz sie spytac Michaosa, bo od niego kupile samochod, a on pewnie wiecej km zrobil niz ja
p.s. jak by co ma takie odelzone od 1z na sprzedaz
ja wymienilem bo jakos nie wierze w takie wynalazki, mozesz sie spytac Michaosa, bo od niego kupile samochod, a on pewnie wiecej km zrobil niz ja
p.s. jak by co ma takie odelzone od 1z na sprzedaz