gdzie kupić pewny zestaw do regeneracji turbiny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
do ceny 400zl koras to na bank chinol . kolega takiego kupił na aliexpress do turbiny ARL , przełożył skręcił z odpowiednim momentem i jeździ już 4 miesiace i nic złego się nie dzieje . podobno one są wyważane fabrycznie ,tam gdzie regenerują i jest tanio też tylko korasa zakładają i tyle .1 z 2-gą muszlą tej samej turbiny niczym się nie różni dlatego sam koras można sobie w domu przełożyć ,wielu tak już zrobiła sobie i jeździ ,sam tak kiedyś zrobiłem bo kupiłem turbo do passata b5 ahu z golfa mk3 i nie pasowało kolektorem wiec sam koras przełożyłem skeciłem i było gitara ,gosciu już chyba z 2 rok na tym jeździ i nic sie nie dzieje ,przyjeźdża do mnie czasem na wymiane rozrządu itp i nie nażeka na nia ,oleju nie ciągnie dobrze dmucha więc co ma nażekać
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Użytkownik
już 35 tys km na korasie za 400 zł, nic się nie dzieje, po chipie doładowanie 1.3b, 1Z
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Re: gdzie kupić pewny zestaw do regeneracji turbiny
no widzisz to super .u mnie puki co siedzi ori jeszcze jak padnie tez pewnie zakupie ,na allegro też są więc pewnie tam kupiedrakula500 pisze:już 35 tys km na korasie za 400 zł, nic się nie dzieje, po chipie doładowanie 1.3b, 1Z
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Użytkownik
ale drugi koras zregenerowałem sam, zestaw melett za 150 zł, i też hula, składałem na "punkty"