jaro ale ja nie prowadze tu rozeznaia w celu ewentualnego poszukiwania i SWAPu silnika do mk4, mój ALH ma sie bardzo dobrze
Pytam bo zastanawiałem sie co ja sobie kupie jak bede chciał w przyszłości zmienić auto Wiec nie obchodzi mnie na jakim sterowniku to bedzie jeździć Poprostu zastanawiałem sie czy w mkV oprocz poczicwych 1.9 TDI AXR jest jeszcze cos godnego uwagi - jestem fanem starych i sprawdzonych rozwiązań.
Passat B5 ze SWAP-em silnika, wnętrza, skrzyni, ...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Dlatego napisałem Ci, żebyś sprecyzował o co Ci chodziSzumal pisze:jaro ale ja nie prowadze tu rozeznaia w celu ewentualnego poszukiwania i SWAPu silnika do mk4, mój ALH ma sie bardzo dobrze Pytam bo zastanawiałem sie co ja sobie kupie jak bede chciał w przyszłości zmienić auto Wiec nie obchodzi mnie na jakim sterowniku to bedzie jeździć
Na tą chwilę z Golfa V wybrałbym BGW roczniki modelowe 2007 i nowsze. Mają poprawione głowice względem początkowych serii, bardzo mocny układ paliwowy. Montując tam zewnętrzną chłodnicę oleju, jakieś GT2260V + wydech przelotowy zbliżamy się od razu w okolice 250 KM np tak:
http://img142.imageshack.us/i/piotrekbkdjpgj.jpg/
Biegnę siły swe wszystkie biegowi oddając...
Słucham pośród krzyku piękna ciszy poszukując...
Był Leon jest Audi
Słucham pośród krzyku piękna ciszy poszukując...
Był Leon jest Audi