cowboy pisze:na tych wtryskach co masz i tak bedzie trudno przekroczyc po programie 125-130KM, a 216 dadza na pewno powyzej 130KM, wiec ja bym zrobił jak juz Ci napisałem w odwrotnej kolejnosci... ale Twój wybór, ja do niczego nie namawiam, bo i tak mam tyle zamówień w czerwcu ze sie nie wyrabiam
Myśle że pęknie spokojnie 125 KM i 280 Nm , no cóż pożyjemy zobaczymy , wierz mi że wtryski bardzo od ciebie chce i nawet 230 - tki , ale jak je założę same bez Chipa to będzie kopcić z deka ( mało powiedziane ) , a bez FMIC-a na takich wtryskach i sofcie nie mam co jeździć bo szkoda samochodu , dokładniej mówiąc nie stać mnie na wywalenie naraz kilku klocków , chciał bym spokojnie podkręcić sobie na tą moc co pisałem bo już na tej się fajnie jeździ , a następnie zamówić wtryski od ciebie , zamówić FMIC-a , i resztę niezbędną do większych mocy
jarucki pisze:Olko!
Ty zamawiaj wtryski od Cowboy'a - po założeniu będzie czuć moc
A potem jedź na program, ale czytając to co napisałeś...
olko25 napisał/a:
W lipcu się pochwalę co uzyskałem , a potem dopiero będe cowboy zamawiał wtryski od ciebie i montował resztę . Chodzi mi o to żeby poczuć w najbliższych tygodnich moc pod butem , a potem skłądać na inne podstawowe rzeczy .
To przydał by Ci się cały dolot razem z FMIC'em bo ta moc szybko będzie Puchła!
No dokładnie innej opcji nie ma już myślę jaki FMIC założyć , może ktoś poradzi
.