Masz racje GoodHope. Ja sie nie skarze na brak mocy, na zle zrobiony soft, czy cos w ten desen.
Po prostu mam wiekszy apetyt po tym jak pojezdzilem chwile a z braku $$ pytalem o rezystor bo widzialem ze zaba88 jezdzi i podobno super.
Wtryski zamierzam zmienic napewno na 216 moze w czerwcu. A do tego czasu pomyslam ze moza by bylo przyspieszyc autko
Moze 12 lat ma ale jak sam zauwazyles po tym czasie auto czyma nawet ponad serie. Wiec chyba nic sie takiego nie dzieje.
I mam pytanko czy dadza cos te 216?? czy nie zabardzo. widziales wiec mozesz ocenic czy warto jeszcze inwestowac. Bo chodzi mi o 130km..
AHU modyfikacje
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- bradley
- Forum Master
haliG, 216+program i seryjne graty daja okolice 130KM/290-300Nm (ktory i tak potem spada bo to nie to turbulum na plaskie momenty;) )
Tutaj niestety odzywa sie pompa wtryskowa, ktora jest 10tka ale ma slabsza wydajnosc niz pompa z AFNu.
Pytanie do goodhope,
Tutaj niestety odzywa sie pompa wtryskowa, ktora jest 10tka ale ma slabsza wydajnosc niz pompa z AFNu.
Pytanie do goodhope,
Czy to 51mg to jest zyczenie kierowcy a 47 to jest drugie okienko w grupie 008 czy myle pojecia?goodhope pisze:Poza tym większy moment oznaczałby niższą moc, z racji zadyszki sprężarki.
Jest na poziomie 47mg.
Moc, pomimo 51mg, wymagał ingerencji w napięcie nastawnika.
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]