Hmm tak sobie poczytałem i posumuje krótko - zapytajcie się najpierw sami siebie w jaką moc celujecie i w jakim stanie macie auto. Jeśli mają być to okolice 130-160 KM to czy to będą wtryski Boscha czy Fratelli nie ma większego znaczenia. Wybierzecie więc zapewne te tańsze...
Powyżej tej granicy, kiedy zaczyna się walka o każdy KM osobiście wybrałbym FB PP764 z dziurą 0.230 mm. Tylko ilu z Was potrzebuje realnie takie wtryski? Mało kto ma przygotowane auto pod takie moce...
Osobiście zrobiłem wiele kompletów 216 Boscha i chodzą one jak złoto. Większość z nich ma moce ok. 140-150 KM. W swoim Leonie miałem też PP764 i też byłem bardzo zadowolony( 192 KM 380 Nm). Więc wybór należy do Was...
P.S. Wiem, że zaczyna w Polsce przybywać porządnych zakładów potrafiących robić wtryski dwuspreżynowe, ja jednak korzystałem z usług Bogdana z Nadarzyna, bo po prostu mam do niego blisko i mogę go polecić. Nie świadczy to jednak o tym, że inni są gorsi.
Dodam też swoje 3 grosze - czasem od wtrysków ważniejsza jest pompa. Jak nie doregulowuje kąta wtrysku, ma słabą wydajniość to i 260 Race nie pomogą...

Biegnę siły swe wszystkie biegowi oddając...
Słucham pośród krzyku piękna ciszy poszukując...
Był Leon jest Audi