czy 10 czy 11 wymieniam co 60tys.. nie wiem czy dobrze czy nie ale mało istotnemirass pisze:na 11mm rozrzad co 60 tys.
jaki pasek polecasz ?_mumin_ pisze:He he i dobry pasek bardzo zalecany
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
aw69, jak przy dolnych obrotach nie będzie deptał do spodu nic mu się nie stanie to nie bena że nalicza ilość paliwa w stosunku do połykanego powietrza nie zależnie od obciążenia.aw69 pisze:odepnij przeplywke w drodze na strojenie....zeby przypadkiem tłok nie spłynął
oj potrafi , potrafi .Co do spalania to z tego co czytalem przy butowaniu troche pije taka pompa;)
krzys-jeruzal, ja mam pompę 11mm i turbo GT2052V i spalanie przy płynnej jeździe z prędkością nie przekraczającą 150km/h to mieszczę się poniżej 4l/100km a w zasadzie nie przekraczam na co dzień zużycia 5l w mieście chyba że całyczas i w pośpiechu to narazie dobiłem tylko do 6,5lkrzys-jeruzal pisze:Koledzy mam pytanko : Jak założę pompe przerobioną pompe z 1z na11 jak będzie ze spalaniem przy normalnej jeździe???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości