Chiptuning TDi - VP 37 oraz PD
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
panowie dostałem chip boxa od kolegi kostka na 10 pinów i od boxa odchodzi kabel do przepływki i niewiem pod który go wpiac pin ? Jakieś pomysły
Re: Chiptuning TDi - VP 37 oraz PD
tak nie podpinaj go ,,, ale jak chcesz upupic swoj silnik to pod przeplywomierz podepnij pod 5 pin ten ostatni liczac od pustegociacho840 pisze:panowie dostałem chip boxa od kolegi kostka na 10 pinów i od boxa odchodzi kabel do przepływki i niewiem pod który go wpiac pin ? Jakieś pomysły
Ostatnio zmieniony ndz sty 20, 2013 11:08 przez odzim, łącznie zmieniany 1 raz.
- ciachotdi
- diesel m@ster
chip wygląda na jakiś oryginał vw audi powiewaz są oryginalne wtyczki. Ok sprawdze pod 5 pinem i dam znać. Jak wywali jakiś błąd to zakręce tym boxem i w krzaki. Ps. A zana kolega opis wszystkich pinów w mk 4 co idą do przepływki
a od kiedy boxy są oryginalne i sprzedawane w aso ?
zrób logi jak podepniesz go
zrób logi jak podepniesz go
http://WWW.VAG-SERWIS.PL - nieautoryzowany serwis grupy VAG Ząbki k/Warszawy ZAPRASZAMY !
moze masz psi motorsport albo vtech one maja podpiecie pod przeplywomierz - ,jak masz sprawne auto a chodzi o przeplywke ,turbine to nic złego tak naprawde ci sie nie stanie ale pod warunkiem ze bedziesz kontrolowal ich stan
- ciachotdi
- diesel m@ster
panowie z tej firmy ten wynalazek http://www.tuningbox.com/en/home.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
jak narazie delikatnie podkręce zobaczymy co się bedzie działo
jak narazie delikatnie podkręce zobaczymy co się bedzie działo
Ma ktoś ochote wgrać chip do mojego paszteta 1.9 ahh za rozsądna kase? pompa 11, wtryski 216, koło juz jednomasowe z audi 80 ze sprzęgłem sash, także mozna by załadowac koksu takze od dołu. Po zamontowaniu wtrysków 216 koło 2 masowe wytrzymało dwa miesiące