sadze ze masz ET30 wiec musialbys miec dystans ok 5-7mm na strone
u mnei tez taki jezdzi

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
pod uwagę weź gwint supersporta.miałem i naprawdę polecam.bardzo dobrze wybiera nierówności czy to na -40 czy na -80.MariuszM pisze:Jeśli pojawią się jeszcze jakieś inne pomysły to bardzo proszę prezentację w tym poście - wszelkie sugestie mile widziane
b6 możesz kupic w Zarkopolu ( tam tez ci je przerobią nawet mogą ci z tego zrobić gwint , sam miałem tylko że w seicento) ewentualnie masz jeszcze paru ludzi na allegro co sciągają amory z niemiec. Co do ludzi zachwalających CT Cupline i innego rodzaju wynalazki nie mieli chyba styczności z innym zawiasem niż seria....dlatego chwalą te pseudo gwinty.MariuszM pisze:MAPET wydaje mi się że jest to ET 35 - felga z tyłu ma rant i jest szersza o 1,5 cala od przedniej która ma 7,5 cala. Jedyne oznaczenia jakie udało mi się sczytać to:
przód 7,5Jx16 H2
tył 9Jx16 H2
wiem że oferujesz MTSy i czytałem troszkę opinii o nich.. jak na razie biorę pod uwagę 3 rozwiązania:
1. gwint MTS od MAPETA - prośba o opinie od posiadaczy i info na jakim felunku jeżdżą
2. gwint TA Technix od MATIEGO
3. wymiana samych amorów na Bil B6 + regeneracja springów tych co mam aktualnie
Jeśli pojawią się jeszcze jakieś inne pomysły to bardzo proszę prezentację w tym poście - wszelkie sugestie mile widziane
sas_gti dziękuje za wyczerpującą odpowiedź. Będę się zastanawiał nad tymi bilkami - boje się tylko żeby po założeniu nie powróciły problemy z obcieraniem![]()
pzdr MM
mally pisze:innego rodzaju wynalazki nie mieli chyba styczności z innym zawiasem niż seria.
????MAPET pisze:mally pisze:innego rodzaju wynalazki nie mieli chyba styczności z innym zawiasem niż seria.
jeśli ktoś zakłada zawias z tdi do 1,4 to ma problemy.poza tym jeśli taki B8 przy -120 się ugina to dla mnie to jest h*j nie zawias.powiedz gdzie w PL pojedziesz na glebie -100 szybciej niż 60-80km/h??na pożal się boże autostradach i niektórych drogach świeżo porobionych.sas_gti pisze:muszą być takie jakie są czyli beton
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości