Jeżdze nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie :)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
http://www.lowrider.pl/nyguz/TasaK pisze:A wiecie może kto wykonuje tą pisenke co jest w temacie i jaki jest dokładnie tytuł ???
ja bylem rozczarowany moja gleba ciagle gdzies rylem. Ale wsadzilem fele 16cali i jest gites jeszcze musze tyl poprawic bo niepotrzebnie wsadzalem odbijacze i auto sie niedzi na sprezynach jak nalezy tylko na odbojach
Przednie kola lekko mi ocieraja przy wiekszej predkosci i wiekszym uskoku a mam 205/45 chce zmienic na 195/45 i powinno byc gites
Przednie kola lekko mi ocieraja przy wiekszej predkosci i wiekszym uskoku a mam 205/45 chce zmienic na 195/45 i powinno byc gites
[img]http://images2.fotosik.pl/231/bf2e679f88c976ca.gif[/img]
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
ja mam zawias koni zolte amory i springi FK jakies 60/40 i jest ok z przodu mam 8cm od dokladki do asfaltu... laba jest jak suniesz 130 po koleinach i slyszysz jak szurasz dokladka kilka razy mi sie zdarzylo walnac miska o jakas studzienke... ale czlowiek z czasem przyzwyczaja sie do gleby i ostatnio dawno nigdzie nie przytarlem
A więc tak. Wczoraj odebrałem auto od mechanika. Seryjnie był dla mnie za wysoki Chciałem go obniżyć ale bardzo się bałem jak to będzie. Jednak się od ważyłem. I tak miałem amorki do wymiany. Kupilem zwykłe amortyzatory gazowe (mimo iż nikt gazowych nie poleca) firmy delphi. Do tego na allegro zamówiłem sprężyny gt cupline -40/-40. Powiem wam że afekt jest super. Owszem samochód jest twardszy (inaczej się nie da) ale spokojnie da sie jeżdzić. Nie buja jak na łódce, nie trzesie, o nic nie chacze i wogóle jeździ sie zupełnie inaczej. Moim zdaniem lepiej. Podejrzewam ze jak załoze hokej to bede musiał bardziej uważac ale jestem gotów zaryzykowac. W końcu hokeje nie sa az tak drogie.
A tak prezentuje się auto:
Troszke brudny
A tak prezentuje się auto:
Troszke brudny