Siemanko , potrzebuje amortyzatorów przód z wymiennym wkładem. Szukałem na internecie ale nigdzie nie jest to określone pomóżcie jak szukać aby na taki trafić jakieś symbole czy coś , mam pewien plan z podniesieniem zawieszenia ale musze nabyć właśnie taki rozbieralny. Wyczytałem i wiem, że musi być nakrętka na górze - to oczywiste. Ale dla gościa w sklepie mówiłem rozbieralny to coś nie bardzo mógł znaleźć. Szukałem na "IC" i nic.
Dziękóweczka
Pozdro
Golf Mk II amortyzator z wymiennym wkładem jak znaleźć?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
rozbieralne sa gwinty ale one sa nizsze i twardsze wiec do obnizenia auta
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Chodzi Ci o oryginalne rozbieralne amorki przednie?
Ja gdzieś miałem zwłoki po takich ale nie wiem czy nie poszło na złom.
Ja gdzieś miałem zwłoki po takich ale nie wiem czy nie poszło na złom.
Re: Golf Mk II amortyzator z wymiennym wkładem jak znaleźć?
Siemka
Chodzi mi o rozbieralne seryjne, dzięki nim mogę łatwo podnieść zawieszenie przecinając go - wydłużyć a pod wkład amortyzatora wsadzić wytoczoną tuleje na określoną wysokość . Może wala sie u kogoś po garażu ja chętnie przygarne to cudo za symboliczną kwote nowego i tak mi nie potrzeba :)a i ktoś zarobi
pozdrówka
Chodzi mi o rozbieralne seryjne, dzięki nim mogę łatwo podnieść zawieszenie przecinając go - wydłużyć a pod wkład amortyzatora wsadzić wytoczoną tuleje na określoną wysokość . Może wala sie u kogoś po garażu ja chętnie przygarne to cudo za symboliczną kwote nowego i tak mi nie potrzeba :)a i ktoś zarobi
pozdrówka