Audi A6 C5 sprezyny EIBACH
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- dawid85ino
- Nowicjusz
Witam mam pytanko chce zalozyc sprezyny EIBACH do mojej AUDI A6 C5 i chcialbym sie dowiedziec czy jezli nie zmienie amortyzatorow na sportowe tylko same sprezyny to czy bedzie bardzo twardo i o ile pojdzie w dol mniej wiecej... moze posiada ktos zdjecia takiej audi na samych sprezynach EIBACHA no i na lato chce 17" alu zalozyc a nie chce zeby cos tarlo itd doradzicie mi jakie et jakie alu z jaka opona no i co z tymi sprezynami...z gory wielkie dzieki
EDAS INO...
Pójdzie w dól mniej więcej o tyle, o ile mają obniżyć dane sprężyny. Przykładowo Pro-Kit powinien obniżyć o 30mm/30mm.. Przy czym może się okazać, że Twoje obecne sprężyny są już mocno dojechane i obniżenie będzie mniejsze.dawid85ino pisze:chce zalozyc sprezyny EIBACH do mojej AUDI A6 C5 i chcialbym sie dowiedziec czy jezli nie zmienie amortyzatorow na sportowe tylko same sprezyny to czy bedzie bardzo twardo i o ile pojdzie w dol mniej wiecej
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- dawid85ino
- Nowicjusz
mhmmm rozumiem rozumiem a powiedz mi jak z komfortem amory zostaja oryginalne tylko sprezyny chce wymienic poniewaz chce zeby bylo w miare komfortowo i nie za nisko
Moze ktos ma takie springi na sprzedaz -30 przod -30 tyl EIBACH tylko mnie interesuje
Moze ktos ma takie springi na sprzedaz -30 przod -30 tyl EIBACH tylko mnie interesuje
EDAS INO...
Wiesz co, może nie w A6, bo w MK4 wymieniałem swego czasu ori sprężyny na Eibachy (zdaje się, że to były właśnie Pro-Kity), amorki pozostały seryjne i jakiejś specjalnej utraty komfortu nie odczułem. Owszem zrobiło się troszkę sztywniej, ale odczuwalne to było dopiero przy mocniejszych manewrach czy w zakrętach.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- dawid85ino
- Nowicjusz
Re: Audi A6 C5 sprezyny EIBACH
oki dzieki wielkie za odpowiedz wiec szukam uzywek jesli nie znajde to bede musial nowe zamowic...jesli jest tak jak mowisz to super...dzieki wielkie jeszcze raz
EDAS INO...