Jest sens ?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jest sens ?
Witam, posiadam Golfa 4 1.9TDI. Felgi mam alu 15" 195/60/15 i zastanawiam się czy jest sens go troszeczkę w dół podciągnąć ? W sensie założyć sprężyny od Leona Top sport (podobno mają -15) Nie chce mi się tego przekładać żeby tylko zobaczyć jak by to wyglądało :/ Zna ktoś kgoś to by tak miał ? Jak to wygląda i wgl ? Tak czy siak wydaje mi się że jest niski no ale może to takie moje złudzenie wiadomo jest prześwit od koła do nadkola ale jakoś tak mi się wydaje
Jest sens ?
wg mnie -15mm nie warto wkładać bo tego praktycznie nie będzie widać przynajmniej -30mm już będzie dużo lepiej wyglądał a dużej gleby wcale nie będzie i na komforcie też dużo nie ucierpisz
Mój Mk4 =====> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=472504
Jest sens ?
Zmień tytuł tematu na poprawny.
Wheel gap masz duży bo masz źle dobrane (za niskie opony) - kup poprawne i opuść te -30/40 bo sprężyny z gti (czy też topsporta) nic praktycznie nie zmienią.
Wheel gap masz duży bo masz źle dobrane (za niskie opony) - kup poprawne i opuść te -30/40 bo sprężyny z gti (czy też topsporta) nic praktycznie nie zmienią.