obnizenie zawieszenia przy szerokiej stali
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na forum wiec jezeli cos napisze nie tak to prosze o wyrozumiałość:)
Mój problem polega na tym ze mam zamiar kupic szeroką stal 13 cali przód 8 cali 175/50 tył 9 cali 195/45 ale nie wiem o ile bede musiał obnizyc swojego TD zeby to jakos wygladało.
Czy wogóle mi sie to bedzie opłacało i ewentualnie jakie koszta beda mnie czekały poniewaz mysle ze -40/-40 to bedzie troszke za mało;/
zawieszenie chyba mam seryjne, kupilem golfika od mojej nauczycielki wiec raczej nic z nim nie kombinowała:D na zdjeciu mam 13 calowe cms 175/70
Mój problem polega na tym ze mam zamiar kupic szeroką stal 13 cali przód 8 cali 175/50 tył 9 cali 195/45 ale nie wiem o ile bede musiał obnizyc swojego TD zeby to jakos wygladało.
Czy wogóle mi sie to bedzie opłacało i ewentualnie jakie koszta beda mnie czekały poniewaz mysle ze -40/-40 to bedzie troszke za mało;/
zawieszenie chyba mam seryjne, kupilem golfika od mojej nauczycielki wiec raczej nic z nim nie kombinowała:D na zdjeciu mam 13 calowe cms 175/70
Zrob sobie 14 cali o wiele ladniej wyglada i przynajmniej -60/40 .
Mariusz
Przy tym kole wzrośnie Ci szpara między nadkolem a oponą o 4mm, więc kit 80/60 żeby to wyglądało ;]
Tego typu tematy nadają się do działu modyfikacji a nie technicznego
Tego typu tematy nadają się do działu modyfikacji a nie technicznego
czyli w tym momencie musiał bym kupic gwint czy jeszcze moge tyle obnizyc przy seryjnych amorach??
powiedzcie mi czy jbc przy takim obnizeniu bede w stanie normalnie jezdzic przez policjanty ewentualnie wjezdzac na kraweznik??
powiedzcie mi czy jbc przy takim obnizeniu bede w stanie normalnie jezdzic przez policjanty ewentualnie wjezdzac na kraweznik??
Seryjne amorki sie nie nadaja a o kraweznikach zapomnij.
Mariusz
widac ze nowisjuszem ejstes a 13 stal to bedzie bez sensu bo i tak opona balon na to albo mega nisko bys jezdzil zrob 14 badz 15 i gwint kup to sobie skrecisz optymalnie
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
czerczil, nie koniecznie gwint, ale sportowe armory na pewno.
Jednak jeżeli to Twoje pierwsze kombinacje to zrób jak radzi MAPET, bo 13" na takiej oponie wymaga troche umiejętności i sporo cierpliwości przy codziennej jeździe
Jednak jeżeli to Twoje pierwsze kombinacje to zrób jak radzi MAPET, bo 13" na takiej oponie wymaga troche umiejętności i sporo cierpliwości przy codziennej jeździe
JA mam tak u siebie i to prawda jest bardzo nisko :d gwint na samym dole i poszerzone 13 :E mam mocowanie sane 1,9cm nad asfaltem, potrafie przytrzeć jadąc po prostej drodze ale kocham to :d iskry tarcie spojrzenia ludzi masz tu foto tej gleby u mnie http://i.imgur.com/jW6bp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;