Jaki odbój to amorów sportowych H&R
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam , przymierzam się do zmiany zawieszenie ori gt na kit h&r -60 -40 i mam małe pytanko odnośnie tylnych odbojów . W kicie pasowałoby je zmienić i czy podejdą na długość z seryjnych amorów ??? Tzn czy nie będą za długie lub ewentualnie proszę o jakiś link jakie kupić żeby nie rozbierać zawiechy po 10 razy o głupie odboje
Do tyłu nie jest potrzebny ściągacz do sprężyn ??? Bo sprężyna nie jest tak naprężona jak przednia ??
Jestem nowicjuszem w temacie zawiechy sportowej wiec proszę o poważne odpowiedzi
Tylko żeby założyć raz na geometrie pojechać i latać na glebie
Do tyłu nie jest potrzebny ściągacz do sprężyn ??? Bo sprężyna nie jest tak naprężona jak przednia ??
Jestem nowicjuszem w temacie zawiechy sportowej wiec proszę o poważne odpowiedzi
Tylko żeby założyć raz na geometrie pojechać i latać na glebie
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
Jak masz stare odboje dobre to zostaw je w spokoju, beda pasowaly, bynajmniej u mnie. Ewentualnie jak beda za dlugie to mozna obciac jednego balwanka ale mysle ze to nie bedzie konieczne. Tak masz racje do tylu nie jest potrzebny sciskacz.
Dzięki panowie , wolałem się upewnić coś niż dostać sprężyną w zęby , dla upewnienia zobacze ile stare miały tak plus minus w kicie .
Jedni każą podcinać inny nie ale na -40 na tylną oś to chyba lepiej podciąć będzie serie
Jedni każą podcinać inny nie ale na -40 na tylną oś to chyba lepiej podciąć będzie serie
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
shmatan zostaw sobie te glupie docinki dla siebie
tym sie zasugerowalem a nie pomyslalem o przodzie. Z tylu nie trzeba nic ciac a przod nie wiem bo mam -40 i nic nie cialem i nie zmienialem, jest OK....i mam małe pytanko
odnośnie tylnych odbojów
biercok mkII, glupie, to jest uzywanie slow ktorych znaczenia sie nie zna
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
Dobra, spoko, luzik, bo tam zgubilem slowko a nie mialem juz czasu edytowac posta. Nie wszyscy sa tacy zajebisscci jak Ty panie shmatan