Problem z gwintem Golf IV pomocy..
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Koledzy mam takie pytanie mam golf IV hatchbacka i mam taki problem otorz mam z tylu i przodu gwinta , kupilem nowe amory nowe odboje sposcilem gwinta z 2 stron max na dol i lipa z jednej strony wsadze miedzy kolo a nadkole 1 palca a z 2 strony az 3 ;O i wyglada masakrycznie a 2 pytanko mam takie co zrobic zeby samochod zeszedl nizej?? bo i tak nie ma nisko uciac odboje ??? Prosze o pomoc
Kucik1989, ale jak nowe amory, jak gwint? to gwint czy nowe amory?
Z tyłu wyjmij regulacje (zostaw samą sprężynę) i popuść tuleje tylnej belki, z przodu wyjmij helpery - i najważniejsze, jakie masz opony?
Z tyłu wyjmij regulacje (zostaw samą sprężynę) i popuść tuleje tylnej belki, z przodu wyjmij helpery - i najważniejsze, jakie masz opony?
No wiec tak mialem zawieszenie gwintowane przod i tyl ale z tylu siadly mi amortyzatory no i kupilem nowe a sprezyny zostaly stare.. powiedz mi bo zielony jestem po co wyciagnac regulacje zeby bylo nizej? co mi to da jak i tak krzywo bedzie przypuszczam, drugie pytanie jak popuscic tuleje, co to sa helpery ;p opony 225/40/18