problem z dobraniem zawiechy mk4
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam
Mam mk4 1.9 TDI 2003 rok 101km
Chciał bym kupić sprężyny z amorami sportowe tylko nie wiem ile mogę obniżyć mam felgi 7.5 cala 225/50r17
i nie chciał bym żeby był prześwit (opona nadkole)
ile mogę obniżyć??
i jakie polecacie nie chce żeby był zbyt twardy..
Mam mk4 1.9 TDI 2003 rok 101km
Chciał bym kupić sprężyny z amorami sportowe tylko nie wiem ile mogę obniżyć mam felgi 7.5 cala 225/50r17
i nie chciał bym żeby był prześwit (opona nadkole)
ile mogę obniżyć??
i jakie polecacie nie chce żeby był zbyt twardy..
mx1992, na początek pomyśl nad wymiarowymi oponami, bo te nie pasują do mk4.
Co do obniżenia - najlepiej pomyśl nad miękkim gwintem (fk) żeby sobie ustawić dokładnie taką wysokość jak będziesz chcial - jeżeli nie, to szukaj kita -60
Co do obniżenia - najlepiej pomyśl nad miękkim gwintem (fk) żeby sobie ustawić dokładnie taką wysokość jak będziesz chcial - jeżeli nie, to szukaj kita -60
Re: problem z dobraniem zawiechy mk4
a czemu te opony nie pasują? jakie niby pasują?Shmatan pisze:mx1992, na początek pomyśl nad wymiarowymi oponami, bo te nie pasują do mk4.
225/45 17, 205/50 17mx1992 pisze: jakie niby pasują?
nie siada równo - tył niżejmx1992 pisze:35 MTS AMORY I SPRINGI
A gwint MTS cena nie zła 999zł co o tym myślicie ?
nie chce kupić gówna..
nie chce kupić gówna..
mx1992, przeczytaj pierw parę tematów niżej jest gdzieś moderator co drugi nowy temat jedno i to samo
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
dlatego pisałem żeby najpierw zmienił oponymx1992 pisze:-60 ?? na 17stce 225/50 ???
wolałbym fk, alemx1992 pisze:A gwint MTS
Yaro1981 pisze:przeczytaj pierw parę tematów niżej co drugi nowy temat jedno i to samo