Sportowe zawieszenie do mojego golfa 3

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Michasgolf3
Nowicjusz
Nowicjusz

Sportowe zawieszenie do mojego golfa 3

Post autor: Michasgolf3 » sob lis 19, 2011 18:24

Witam. Posiadam golfa 3 z silnikiem 1.8 mam w nim orginalne zawieszenie niezle juz sie kiwa na boki. Kupilem do niego ostatnio nowe felgi przod: 7.5cala R16 opona na niej: 205/45 i tył: 9cali opona na niej: 225/45 gdy zalozylem pojechalem sie przejechac i w pierwszym lepszym zakrecie nadkole tzn ten rant dokladnie tarl o opone... Chce teraz wymienic to tylne opony za 205/45 wtedy ladnie bedzie naciagnieta na felge ale tez chce wymienic zawieszenie za sportowe ale takie żeby mi nie przecieralo na tym alusach 16 i ladnie sie prezentowało. Możecie podac jakies pomysły tego obnizenia -40 itp albo aukcje danego zawieszenia? Ważne zeby zawieszenie bylo bez gwinta. Bardzo byłbym wdzieczny bo ja na tym sie az tak nie znam. A nie chce wydawac pieniedzy na cos nie sprawdzonego bo potem bede mial klopot z sprzedaza danej rzeczy.
Tutaj nizej zamieszczam zdjecie golfa jak wyglada na tych alusach przy orginalnym zawieszeniu i tych alufelgach bedzie chociaz mozna zauwazyc ile da rade go obnizyc i jak ktos ma zdjecia to zeby podeslal tez jak to by wygladalo na byle jakich alufelgach ale na 16R.

http://imageshack.us/f/11/golfikz.jpg/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenia”