Gwint Bora szybkie pytanie :)

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Awatar użytkownika
matgym
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: matgym » wt cze 21, 2011 08:55

Siemka! Mam szybkie pytanie odnosnie twardosci gwintow. Na allegro sa 3 w miare ciekawe oferty dotyczace zawieszenia SPAX, Eibach Pro-Street i Weitec ktore z nich bedzie najtwardsze? I ktore bedzie sie zachowywala najlepiej jak bedzie skrecone wysoko tj. -30/-40? Jest sens kupowania ktoregos z tych zawieszen do takiej jazdy?

Yaro1981
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Yaro1981 » wt cze 21, 2011 17:15

kolejny bystrzak ludzie skąd wy się bierzecie :rotfl:

[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]

Awatar użytkownika
matgym
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: matgym » wt cze 21, 2011 23:46

kolego kazdy zna sie na czym innym, ja moge Ci dac rade w temacie autodetailingu ale na temat zawieszen nie powiem Ci nic dlatego najzwyczajniej w swiecie chcialem sie spytac kogos kto moze jezdzil na ktoryms z tym zestawow albo chociaz moglby je porownac, cokolwiek.

No ale przeciez najprociej jest napisac durny post ktory nic nie zmienia w temacie, wiec elo bystrzaku! :)

Awatar użytkownika
luki07
_
_
Kontakt:

Post autor: luki07 » śr cze 22, 2011 00:32

matgym, napisz do kolegi kris-krzystof on chyba mial w swoim mk4 eibacha wiec na pewno sie wypowie, popatrz tez po temacie auta projekty na pewno znajdziesz ludzi co maja wietec'a, ja mam u siebie lowtec'a i jest on sztywny ale nie beton, daje komfort jazdy ale nie wybija zebow, co prawda mam regulacje twardosci na przodzie ale ustawiona pod rodzine, taczka mi nie potrzebna, wczesniej w mk3 gti mialem MTS i w porownaniu do obecnego byl wiele twardszy,ale to tania niska polka, zainwestuj w markowa dobra uzywke i na pewno bedziesz zadowolony, ja tak zrobilem i jestem happy :bajer:

Awatar użytkownika
matgym
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: matgym » śr cze 22, 2011 13:35

i ta opinia mi juz duzo pomogla :)

pozdrawiam!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenia”