Witam !
Zacznę od tego, że mam założony kit -60/60 i teraz chciałbym zejść w dół do -80/80
Na tył mam kupiony cały zestaw amory+sprężyny Weitec, ale mam pytanie co do przodu....
Jeśli mam na przodzie ten kit -60 i wymienię same sprężyny na krótsze -80, to czy auto normalnie usiądzie w dół ?
Czy można tak zrobić i spokojnie jeździć, bez żadnych problemów ?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Kit -60 i zejście niżej
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Kit -60 i zejście niżej
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=313881][b]Mój Golfik MK3[/b][/url] Zapraszam !
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kit -60 i zejście niżej
Witam, powinno usiasc - w koncu obnizaja sprezyny a nie amortyzatory.
Mozesz tez i na przod zakupic komplet, zeby nie bawic sie z rozkrecaniem, przekladaniem sprezyn a jedynie wyciagnac i zamontowac cale kolumny. Pozdro
Mozesz tez i na przod zakupic komplet, zeby nie bawic sie z rozkrecaniem, przekladaniem sprezyn a jedynie wyciagnac i zamontowac cale kolumny. Pozdro
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
Kit -60 i zejście niżej
Też mi się tak wydaje ale może jeszcze ktoś może się wypowiedzieć ?
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=313881][b]Mój Golfik MK3[/b][/url] Zapraszam !
Kit -60 i zejście niżej
Zejdzie napewno tylko przy zestaweniu roznych zestawów zeby nie bylo ze przod usiadzie wyzej niz tył. Sprzedaj caly kit -60 ,za sam weitec ile dostaniesz... I kup sobie gwint,najlepsze rozwiazanie
- rafal85rtc
- ...
- Kontakt:
Kit -60 i zejście niżej
jesli masz amory sportowe o skróconym skoku to tak.bo jeśli nie to nic nie da bo się oprze na odboju i nie zejdzie niżejDaMos pisze: Jeśli mam na przodzie ten kit -60 i wymienię same sprężyny na krótsze -80, to czy auto normalnie usiądzie w dół ?
NOOO BAASS NOO FuNN!!!!
moje MK3 viewtopic.php?f=88&t=364418" onclick="window.open(this.href);return false;
moje MK3 viewtopic.php?f=88&t=364418" onclick="window.open(this.href);return false;