jakie zawieszenie do MKIII poszerzana stal 15'
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Grochu MK3
- Ma gadane
Witam nabyłem nowyego golfa bo tam ten miał za duzo szpachli hehe:D nabytek golf 3 gti Edition i mam taki problem i strasznie mnie to meczy... wczoraj dałem felgi do poszerzenia... 15' przód bedzie 8j tył 9j i nie wiem teraz jakie zawieszenie do tego wybrac... w poprzednim aucie miałem gwint wiec mozna było powiedziec ze problemu nie było ale w tym chciałbym zamontowac kit... moze doradzicie mi jaki? czy -60 -40 czy -80 -60... bo ja juz nei mam siły i jak mozecie to dajcie jakies zdjecia zeby mozna było ocenic... PozdraVWiam:)
- golf694
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
-60 -40 nie powinno nic obcierac.
W golfie wygodnie w golfie jest modnie dresowa bluza dresowe spodnie...
Kazdy polak z polskiej wsi jezdzi golfem GTI
Kazdy polak z polskiej wsi jezdzi golfem GTI
-6/-4 troche mało jak na 15 i głupio to będzie wyglądać jak będzie duży prześwit przy 8/9J.
- Grochu MK3
- Ma gadane
TEZ WLASNIE MYSLEŁEM O 6 I 4... ALE JAK TO BEDZIE WYGLADAŁO TO NIE MAM zielonego pojecia... a jak nie to bedzie potrzebny gwint..
to był mój golf felga 15 nie pamiętam szer. opona 195/50 wydaje mi się że lux wyglądał. Było to na zawieszeniu mts -40mm, które teraz mam na sprzedaż.
- Grochu MK3
- Ma gadane
ooo no i wyglada bardzo łądnie... ale zaryzykuje i kupie 60 40...
Gwint i po problemie
dobierzesz sobie jak bedziesz chciał
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: jakie zawieszenie do MKIII poszerzana stal 15'
Popieram i też polecam sam mam u siebie wsadzone 17'' 215/40 i jest tu duży plus bo ustawiasz sobie gwint pod siebie na dokładnie taką wysokość jaka Ci pasuje polecam Pozdrocrashmax pisze:Gwint i po problemie
a Tu masz fotkę u mnie na gwincie tyle że różnica że już nie ma ori hokeja tylko jest git i znikły progi
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;
może być ciężko to upchnąć. Ja swoją stal kupowałem z mk III i była idealnie spasowana z nadkolami przód 7,5 a tył 8caliGrochu MK3 pisze:15' przód bedzie 8j tył 9j
Ja Ci mojego nie dam bo moje widziales.. Gwint mi pasuje takze nie narzekam.. Plus tego duzy ze ustawisz jak bedzisz chcial i po problemie
Amerykancki TDi GT by CZEsŁaW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH