Witam.
Czy ktoś z was ma/miał w swoim golfie stabilizatory whiteline?
Niedawno trafiłem na ich stronę i zapowiada się ciekawie stabi na przód i tył po 22mm, czy macie jakieś opinie na ten temat.
stabilizatory MK 4
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
stabilizatory MK 4
a czy 22mm to nie za mało?
seryjnie z przodu masz chyba 23mm, a z tyłu w belce 19mm. (tak jest w octavi 1,8T)
Kumpel miał whitheline 22mm z tyłu w Fabii RS i bardzo sobie chwalił.
Ja mam u siebie (octavia 1) eibachy 25mm przód i tył i jest mega super. Auto się już nie giba jak stara kobyła, w zakrętach jak przyklejone. Polecam.
seryjnie z przodu masz chyba 23mm, a z tyłu w belce 19mm. (tak jest w octavi 1,8T)
Kumpel miał whitheline 22mm z tyłu w Fabii RS i bardzo sobie chwalił.
Ja mam u siebie (octavia 1) eibachy 25mm przód i tył i jest mega super. Auto się już nie giba jak stara kobyła, w zakrętach jak przyklejone. Polecam.
TDI ASV ++++
stabilizatory MK 4
albo 21 albo 23
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
stabilizatory MK 4
dzięki za info
w międzyczasie założyłem już whiteliney przód 22mm tył 24 mm, auto prowadzi się super buda wogóle się nie przechyla poprostu beton
w międzyczasie założyłem już whiteliney przód 22mm tył 24 mm, auto prowadzi się super buda wogóle się nie przechyla poprostu beton
Re: stabilizatory MK 4
napewno 22mm z przodu?????????revers pisze:dzięki za info
jaki maiłeś seryjny 21 czy 23?
TDI ASV ++++
Re: stabilizatory MK 4
22mmprzemeku1 pisze:napewno 22mm z przodu?????????revers pisze:dzięki za info
jaki maiłeś seryjny 21 czy 23?