Zawieszenie IV 1.8 T TEIN ?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam.
Wszedłem w posiadanie golfa IV 1.8 T
Mam zamiar modyfikować zawieszenie w najbliższym czasie. Maciej jakieś doświadczenia z zawieszeniami Teina Super Street albo Euro Damper?
Będę wdzieczny za opinie.
Wszedłem w posiadanie golfa IV 1.8 T
Mam zamiar modyfikować zawieszenie w najbliższym czasie. Maciej jakieś doświadczenia z zawieszeniami Teina Super Street albo Euro Damper?
Będę wdzieczny za opinie.
Zawieszenie IV 1.8 T
słyszałem że Teina są dobre zawiasy.. kumpel ma w Driftowozie ii mu sie dobrze spisuje
Re: Zawieszenie IV 1.8 T
a wiesz może czy w PL ktoś tym handluje? czy moze lepiej ściągać z UK?Antonioo pisze:słyszałem że Teina są dobre zawiasy.. kumpel ma w Driftowozie ii mu sie dobrze spisuje
pewnie ktoś handluje.. ale czy bedą do Golfa? bo jak widziałem to Nissan Honda Mitshubishi Mazda.. a VW nie widziałem
Re: Zawieszenie IV 1.8 T TEIN ?
Podzwoniłem trochę i trafiłem na jedną firmę która może mi to ściągnąć. Pojawił się jeszcze temat stabilizatorów, czy ktoś z was wymieniał kiedyś stabilizator przedni na grubszy albo dokładał stabilizator na tył?
Jakieś opinie na ten temat?
Jakieś opinie na ten temat?
ludzie najcześciej stabi od S3/4motion dają.. żeby nie obcierało nic ani nie pukało
Ok dzięki za info. rozgryzę ten temat. Wymianę amorów chyba na razie odpuszczę (seria jeszcze robi). Chyba wymiana stabów będzie najlepszym wyjściem na tą chwilę?
Co jeszcze można zrobić z zawiasem żeby usztywnić auto?
Co jeszcze można zrobić z zawiasem żeby usztywnić auto?
a nie lepiej kupić do IV jakiegoś gwinta KW, FK, MTS, TA Tecnix, itp.. dużo ludzi na tym przecież jeździ.. ja akurat wybrałem gwinta TA Technix ale jak chcesz coś lepszego z wyższej półki to bierz np tego KW.. można też same springi kupić ale ludzie mnie przekonali że sie nie opłaca amorki dostają w dupe i po co kupować ciągle nowe, już lepiej dołożyć i kupić gwinta i pasuje