Witam oddałem przednie zawieszenie na gwarancję, po dwóch tygodniach dostałem telefon że jeden amortyzator był wylany i w ramach gwarancji został wymieniony, zadzwoniłem z pytaniem czy jest możliwość współpracy starego amora z nowym, usłyszałem że jeśli stary ma o 15% mniejszą sprawność od nowego to można w takiej sytuacji wymienić jedną sztukę i jeździć !
Moje pytanie brzmi czy może zostać wymieniony tylko jeden amortyzator ? Na zdrowy rozum powinno się wymieniać parami
gwint Ta Technix gwarancja ?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Niby okres do 2 lat dla amortyzatora to nie jest długo, niby róznicy nie zauważysz ale tak jak piszesz to nie jest do końca zgodne ze sztuką. Trzebaby sprawdzić jak to robią lepsze marki .
temat można zamknąć, całość została wymieniona na nowe kolumny po burzliwej rozmowie ze sprzedającym
dodam ze mogli wymeiniac tylko 1 szt jesli faktycznie roznica z 2 byla niewielka ale tylko w takim wypadku
jak ci sie udalo to tylko sie cieszyc choc burzliwa rozmowa nie byla chyba na miejscu bo mogli miec racje
jak ci sie udalo to tylko sie cieszyc choc burzliwa rozmowa nie byla chyba na miejscu bo mogli miec racje
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !