gwint Ta Technix gwarancja ?

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Awatar użytkownika
szczep
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: szczep » czw wrz 16, 2010 08:25

Witam oddałem przednie zawieszenie na gwarancję, po dwóch tygodniach dostałem telefon że jeden amortyzator był wylany i w ramach gwarancji został wymieniony, zadzwoniłem z pytaniem czy jest możliwość współpracy starego amora z nowym, usłyszałem że jeśli stary ma o 15% mniejszą sprawność od nowego to można w takiej sytuacji wymienić jedną sztukę i jeździć !

Moje pytanie brzmi czy może zostać wymieniony tylko jeden amortyzator ? Na zdrowy rozum powinno się wymieniać parami

PaulAdmin

Post autor: PaulAdmin » czw wrz 16, 2010 12:09

Niby okres do 2 lat dla amortyzatora to nie jest długo, niby róznicy nie zauważysz ale tak jak piszesz to nie jest do końca zgodne ze sztuką. Trzebaby sprawdzić jak to robią lepsze marki .

Awatar użytkownika
szczep
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: szczep » czw wrz 16, 2010 17:16

temat można zamknąć, całość została wymieniona na nowe kolumny po burzliwej rozmowie ze sprzedającym :helm:

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » czw wrz 16, 2010 23:27

dodam ze mogli wymeiniac tylko 1 szt jesli faktycznie roznica z 2 byla niewielka ale tylko w takim wypadku
jak ci sie udalo to tylko sie cieszyc choc burzliwa rozmowa nie byla chyba na miejscu bo mogli miec racje

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Zawieszenia”