Obniżenie Golf 3 1.9 TD 1994r
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- matirati666
- Mały gagatek
- Kontakt:
Obniżenie Golf 3 1.9 TD 1994r
Witam
Zastanawiam się nad zestawem zawieszenia sportowe amory plus sprężynki tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Producent podaje, że obniżenie przód/tył 60/40cm. Teraz mam seryjne amory i sprężyny 40/40 i przód jest niżej od tyłu. To jak kupię taki zestaw to przód już będzie chyba sunął po ziemi a tył będzie się unosił czy się mylę?
Zastanawiam się nad zestawem zawieszenia sportowe amory plus sprężynki tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Producent podaje, że obniżenie przód/tył 60/40cm. Teraz mam seryjne amory i sprężyny 40/40 i przód jest niżej od tyłu. To jak kupię taki zestaw to przód już będzie chyba sunął po ziemi a tył będzie się unosił czy się mylę?
Życie się kręci powyżej 4 tysięcy ... :D
-
- Nowicjusz
Re: Obniżenie Golf 3 1.9 TD 1994r
przyjacielu a nie jest tak że spreżynki z przodu są już słabe i nie trzymają wysokości?? sam nie wiem pytam tylko bo ja tez tak mam w moim kombi, wygląda to pokracznie i myśle że własnie sprężyny sa już słabe może wypowie się ktoś kto już miał taki problem
- matirati666
- Mały gagatek
- Kontakt:
sprezynki maja gora 2 lata nawet chyba niecałe bo zaraz po kupnie auta wciagnalem je na seryjne amory od brackiego jako nojki sztuki. Amory fakt juz stare sa. I tak sie zastanawiam jak na kolach 15 on stoi to tyl jest lekko w gorze a dol nizej i jak mu dowale zamiast 40/40 zestaw tylko 60/40 to przod bedzie komicznie nisko jak w dragsterach:D a rura wudechowa bedzie juz w niebo walic:)
-
- Nowicjusz
- matirati666
- Mały gagatek
- Kontakt:
a przód nie jest starszy od tyłu jeśli chodzi o amory i sprężyny? bo możliwe że masz dojechane sprężyny dlatego. Rozbierałeś i sprawdzałeś?
Ostatnio zmieniony czw maja 06, 2010 17:36 przez matirati666, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- matirati666
- Mały gagatek
- Kontakt: