dystanse 4x100
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
dystanse 4x100
Witam kolegow czy ma ktos moze rysunek techniczny badz wymiary dystansow. potrzebuje na 10 mm i 20 mm a moze byc nawet 30 mm i 40 mm albo wszystkie 4
z gory dzieki
z gory dzieki
Re: dystanse 4x100
odkop, interesowal by mnie rysunek techniczny(wymiary) dla tokarza.wojtf23 pisze:Witam kolegow czy ma ktos moze rysunek techniczny badz wymiary dystansow. potrzebuje na 10 mm i 20 mm a moze byc nawet 30 mm i 40 mm albo wszystkie 4
z gory dzieki
do piasty 4x100, grubosci bez roznicy, da rade zmienic
prosilem o rysunek techniczny(wymiary) a twoje uwagi do mojego tokarza sa conajmniej nie na miejscu. Wiec jak niemasz nic wnoszacego do tematu to zamilcz.k0nr4d pisze:Takiego tępego tokarza masz, czy co? Przecież to nie jest żadna filozofia i porządny tokarz zrobi Ci to na podstawie odręcznego rysunku.
nie no przecież to szkoda malować, wystarczy na gębę
trochę poprawiłem (wstawiłem wymiary vw) jakiś malunek dystansu z innej marki znaleziony w necie:
tylko nie jestem pewny średnicy zewnętrznej - do mk4 taka jest, a jak jest w mk3 to niech ktoś poprawi.
niektórzy wiercą 13 mm pod śruby M12 ale uważam to za dużo.
trochę poprawiłem (wstawiłem wymiary vw) jakiś malunek dystansu z innej marki znaleziony w necie:
tylko nie jestem pewny średnicy zewnętrznej - do mk4 taka jest, a jak jest w mk3 to niech ktoś poprawi.
niektórzy wiercą 13 mm pod śruby M12 ale uważam to za dużo.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl