Jakie obniżenie??
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jakie obniżenie??
Wrzuciłem parę fotek. Chodzi mi o tył. Bo za bardzo pieje w górze. Jakie dać sprężyny na tył żeby ładnie równo siedział z przodem?? Bo przód zostaje tylko tył chcę zmienić. Mi się wydaje że na tył by trzeba -60 sprężyny żeby było oki. Ale proszę o opinię jakie dać tam sprężyny. Dodam że nie mam pojęcia jakie jest teraz obniżenie, tak już go sprowadziłem z niemcowni. pozdravwiam
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
mihał, według mnie to ty nie masz zadnego obnizenia i nie doradzam tył posłac -60 bo bedziesz wygladał jak byc z 10 worków ziemniaków przewoził ja doradzam 40/40 i powinno sie wyrównac,druga sprawa to sprawdz czy nie masz z tyłu na sprężynach jakis gum powciskanych bo to czesto sie zdarza i tył wyżej siedzi pozdro
Gum żadnych nie mam na 100%. Są chyba seryjne amorki ale sprężyny to nie wiem. Są czarne także może być że są seryjne. Ale są strasznie twarde także nie sądzę żeby były seryjne. Bo seryjne nie są tak twarde jak te co mam. Z przodu mam żółte amorki i czerwone springi, a tył takie dziadostwo. I nie podoba mi się jak tak pieje. Mówisz że go posadzić -40 tak?? Też nad tym myślałem ale wolałem się upewnić. Pozdrawiam
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
mihał, to jak tak to zajmij sie tylko tyłem ,mozliwe ze masz springi od passata ponoc były twarde i ludziska kombinowali w golfach posadz 0 -40 i mysle ze bedzie dobrze a z tego co piszesz to przod napewno masz sport zawieche tylko teras ile obnirzaja te springi,bo moze sie skonczyc na tym ze przód bedzierz miał wyżej niż tył
Ostatnio zmieniony śr mar 24, 2010 11:56 przez Ł-u-k-a-s-z, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia