Jakie sport springi do ori amorow mkIV+18"
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Jakie sport springi do ori amorow mkIV+18"
Witam
W przyszlym sezonie 2010 chce wrzucic do swojego mkIV TDI 18" S-line
Bardzo wielu osob sie pytalem czy przy seryjnym zawieszeniu jakie jest w mkIV TDI bedzie cos tarlo na tych 18"
i Bardzo wiele osob mi powiedzialo ze nie bedzie nic tarlo nawet przy pelnym zaladunku,tylko golf bedzie stal wysoko i smiesznie
tak wiec mam obawy,glownie co do tego tarcia i mysle nad springami sportowymi na te ori amory co mam
i mam pytanie co o tym sadzicie i co polecacie -35 styknie?nie bedzie nic tarlo ani nic????
W przyszlym sezonie 2010 chce wrzucic do swojego mkIV TDI 18" S-line
Bardzo wielu osob sie pytalem czy przy seryjnym zawieszeniu jakie jest w mkIV TDI bedzie cos tarlo na tych 18"
i Bardzo wiele osob mi powiedzialo ze nie bedzie nic tarlo nawet przy pelnym zaladunku,tylko golf bedzie stal wysoko i smiesznie
tak wiec mam obawy,glownie co do tego tarcia i mysle nad springami sportowymi na te ori amory co mam
i mam pytanie co o tym sadzicie i co polecacie -35 styknie?nie bedzie nic tarlo ani nic????
mk3,mk3 GTI Edition,RMC 2.0 16v,mk4 ALH,A4 B6 AWX S-line,Skoda Octavia II RS 170PS,polo 9n2 ASZ 131ps+,Golf V TOUR TDI 08r.,PSA HDI,BMW E60 525d,Leon BLS FR,mk6 2.0 TDI CR Carat,Seat Ibiza 1.6TDI CR COPA...
->VW 1.6 BSE HIGHLINE
->VW 1.6 BSE HIGHLINE
kolego mozesz zalozyc nawet 20 calowe felgi i nic nie bedzie ci tarło ALE wszystko zalezy od ET i naciagnietej na niej oponie także jak kupisz np 18 ' S-line 8 J z opona 215/40/18 i ET 35 nic a nic nie bedzie Ci tarło nawet przy - 60
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
-
- Użytkownik
- Kontakt:
kolego ja mam w seacie leonie tdi arl zawieszenie jest takie same co w golf jak chcesz poge ci przesłać fotki jak wygląda auto na hr -30 i hr-40 bo mam takie jak coś to i na sprzedaż mam i na kole 18" mi nic nie obcierało 225/40/18
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2009 16:31 przez kierownik, łącznie zmieniany 1 raz.
kompletnie nic.. mam takie koła i w ubiegłe lato latałem na takim setup'ie. Dopiero po zamontowaniu gwinta i ustawieniu go na okolo -35..-40 przy max skręcie koła lekko przycierały o wewnętrzną część nadkola.. podczas normalnej jazdy nic nie trzeblast3r-bley pisze:a 225/40?
na seryjnym zawiasie nic nie przytrze???
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- suchy1985
- Ma gadane
- Kontakt:
niechce zakładac nowego tematu więc podebne sie pod obecny, moje pytanie jest nastepujace planuje obnizyć golfa mk4 o jakieś 40mm czy mocno trzeba uwarzac na miske i jak to wyglada z leżącymi policjantami da rade przejechać? prosiłbym o wypowiedzi znawców tematu jak i posiadajacych taka glebe pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 20:36 przez suchy1985, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ważne ile razy ktoś upada ale ważne ile razy się podnosi.....
PERSONA NON GRATA
PERSONA NON GRATA