Wytrzymałość elementów zawieszenia (Silentbloki, sworznie)

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Awatar użytkownika
Kavior
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: Kavior » wt gru 08, 2009 11:20

Febi wcale takie super nie jest. Oczywiście to tylko moja opinia. W dwóch autach zakładałem tuleje tylnej belki i gumy wachaczy przednich i jakoś szału nie było z trwałością. Teraz tylko i wyłącznie lemforder :jezor: Drożej ale trwalej :rotfl:

[ Dodano: 08 Gru 2009 10:22 ]
Haki pisze:U mnie przebieg dobija 220 tys ,, licznikowych - nie wiem jak z ORI :goof: i w okresie wakacyjnym - wymiana Amorków - Bilstein + Tuleja + Sprężyny loemforder (jedna z ORI - pękła :bajer:
Gdzie kupiłeś sprężyny lemfordera?

Awatar użytkownika
kwietek
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: kwietek » wt gru 08, 2009 16:17

Kavior pisze:ebi wcale takie super nie jest
dziś miałem przegląd w Passacie, jak pisałem robiłem zawieszenie ok 120 000 temu. Jak dotąd żadnych luzów / pęknięć zobaczymy za rok ale jak naraize taka trwałość mi odpowiada :bigok:

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Post autor: Haki » wt gru 08, 2009 18:39

Kavior pisze:Febi wcale takie super nie jest. Oczywiście to tylko moja opinia. W dwóch autach zakładałem tuleje tylnej belki i gumy wachaczy przednich i jakoś szału nie było z trwałością. Teraz tylko i wyłącznie lemforder :jezor: Drożej ale trwalej :rotfl:

[ Dodano: 08 Gru 2009 10:22 ]
Haki pisze:U mnie przebieg dobija 220 tys ,, licznikowych - nie wiem jak z ORI :goof: i w okresie wakacyjnym - wymiana Amorków - Bilstein + Tuleja + Sprężyny loemforder (jedna z ORI - pękła :bajer:
Gdzie kupiłeś sprężyny lemfordera?

Trafiłem na nie w InterCars ... :pub:

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenia”