[ Dodano: 08 Gru 2009 10:22 ]
Gdzie kupiłeś sprężyny lemfordera?Haki pisze:U mnie przebieg dobija 220 tys ,, licznikowych - nie wiem jak z ORI i w okresie wakacyjnym - wymiana Amorków - Bilstein + Tuleja + Sprężyny loemforder (jedna z ORI - pękła
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Gdzie kupiłeś sprężyny lemfordera?Haki pisze:U mnie przebieg dobija 220 tys ,, licznikowych - nie wiem jak z ORI i w okresie wakacyjnym - wymiana Amorków - Bilstein + Tuleja + Sprężyny loemforder (jedna z ORI - pękła
Kavior pisze:Febi wcale takie super nie jest. Oczywiście to tylko moja opinia. W dwóch autach zakładałem tuleje tylnej belki i gumy wachaczy przednich i jakoś szału nie było z trwałością. Teraz tylko i wyłącznie lemforder Drożej ale trwalej
[ Dodano: 08 Gru 2009 10:22 ]Gdzie kupiłeś sprężyny lemfordera?Haki pisze:U mnie przebieg dobija 220 tys ,, licznikowych - nie wiem jak z ORI i w okresie wakacyjnym - wymiana Amorków - Bilstein + Tuleja + Sprężyny loemforder (jedna z ORI - pękła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości